Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

RCS&RDS isi promoveaza tele. mobila in autocarele cu romani care calatoresc in Spania

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 3. September 2009.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  RCS&RDS isi promoveaza telefonia mobila in autocarele cu romani care calatoresc in Spania

  Operatorul telecom RCS&RDS ofera gratuit in perioada 1 septembrie-15 noiembrie o cartela SIM pentru serviciul preplatit Digi Mobil din Spania, in valoare de 6 euro, tuturor celor care calatoresc cu compania Atlassib, pe ruta Romania-Spania, au anuntat reprezentantii companiei.

  Calatorii Atlassib din cadrul promotiei vor primi o singura cartela SIM cu doua numere de telefon, unul din Spania si unul din Romania. Cele doua numere se vor activa automat in functie de tara in care acestia se afla.

  RCS&RDS a lansat, in noiembrie 2008, serviciile de telefonie mobila in Spania, tara in care se afla cea mai mare comunitate de romani plecati la munca in strainatate.

  Tarifele din Spania sunt identice pentru apelurile catre toate retelele fixe si mobile din ambele tari (7 eurocenti fara TVA pentru retelele fixe si 12 eurocenti fara TVA, pentru cele mobile) si presupun un singur tarif, de 5 eurocenti pe minut fara TVA, pentru apeluri in si intre retelele mobila Digi Mobil Spania, mobila Digi Mobil Romania si fixa Digi Tel Romania.

  RCS&RDS a raportat pierderi nete de 84 milioane de lei (22,9 milioane de euro) in 2008, la o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de lei (387 milioane de euro).

  La sfarsitul lui 2008, RCS&RDS avea 1,2 milioane de clienti pe telefonie mobila, serviciu introdus in urma cu un an, si circa 1,4 milioane de clienti pe cablu. Compania, detinuta de omul de afaceri Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren, aflat in topul celor mai bogati romani, mai este prezenta si pe segmentele de telefonie fixa si Internet.

  RCS&RDS mai are operatiuni in tari precum Slovacia, Cehia, Croatia, Serbia.

  Atlassib este o companie de transport international de calatori, cu peste 500.000 clienti anual, controlata de omul de afaceri Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren.

  dailybusiness.
   
  #1
  max4you gefällt das.
 2. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  RCS&RDS trece la "5-play": Operatorul a lansat si Internetul mobil

  Operatorul furnizeaza deja servicii de televiziune, Internet prin cablu, telefonie fixa si telefonie mobila.

  In cursul zilei de 10 septembrie, utilizatorii au primit de la companie un SMS in care erau anuntati ca pot 'beneficia si de Internet Mobil de la RCS&RDS cu abonamente lunare intre 0 si 15 RON, TVA inclus', mai multe informatii fiind disponibile in call-center-ul si in punctele de prezenta din Oradea.

  Reprezentantii RCS&RDS nu au facut declaratii referitoare la momentul lansarii comerciale a Internetului Mobil si in Bucuresti, pana la momentul publicarii acestui articol.

  Pretul abonamentului la Internetul Mobil va fi stabilit in functie de tipurile de abonament detinute de utlizatorii RCS&RDS, acesta fiind disponibil si pentru noii clienti ai companiei, potrivit informatiilor oferite de operatorii din call-center-ul RCS&RDS.

  Vitezele Internetului Mobil al RCS&RDS vor fi intre 3,6 Mbps si 7,2 Mbps. Operatorii Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren si Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren au lansat deja urmatorul nivel de broadband mobil HSPA+, care tripleaza vitezele de date disponibile in prezent, la 21,6 Mbps.

  "Momentan, in oferta RCS&RDS exista doua telefoane care permit accesul la Internet Mobil, mai multe informatii putand fi disponibile la punctele de prezenta din Oradea", a precizat un operator al call-center-ului RCS&RDS. Compania ofera si modemuri mobile pentru conectarea la Internet a laptop-urilor.

  Anterior, Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS a declarat pentru DailyBusiness.ro ca operatorul are in teste smartphone-uri de la toti marii producatori aflati in Romania, ce urmeaza sa fie lansate odata cu serviciile de Internet mobil.

  La sfarsitul acestei luni, RCS&RDS a lansat serviciile de roaming si de apelare video, potrivit informatiilor de pe site-ul operatorului. Totodata, compania si-a unificat recent toate serviciile sub brandul Digi.

  dailybusiness
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.