Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

RCS & RDS a cumpărat televiziunea U TV

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 5. Mai 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.268
  Zustimmungen:
  16.896
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  RCS & RDS a cumpărat televiziunea U TV de la fiica lui Tiberiu Urdăreanu

  Grupul RCS & RDS a achiziţionat recent postul de muzică U TV de la Sorana-Lavinia Urdăreanu, care controla un pachet de 51% din societatea New Trend Media, în proprietatea căreia se află televiziunea.

  RCS & RDS a achiziţionat şi participaţia de 48% deţinută la New Trend Media de către firma Sorion International, înregistrată în Elveţia.
  Totodată, firma Integrasoft din Bucureşti, care deţinea 2% din New Trend Media, a cesionat jumătate din participaţie către RCS & RDS.
  Astfel, capitalul social al New Trend Media este deţinut în proporţie de 99% de către RCS & RDS şi 1% de către Integrasoft.

  Reprezentanţii familiei Urdăreanu nu au putut fi contactaţi până la ora transmiterii acestei ştiri.
  Postul muzical de televiziune U TV a fost lansat în anul 2005. În 2010, la cinci ani de la lansare, U TV a devenit primul post muzical disponibil în format HD.
  Afacerile grupului UTI, cu activităţi în securitate, IT, managementul traficului şi construcţii, s-au ridicat anul trecut la 156 de milioane de euro.

  Tiberiu Urdăreanu deţine 60% din UTI Holdings, fondul de investiţii AIG Investment Fund are un pachet de 25%, iar restul de 15% este în posesia angajaţilor.
  Compania de comunicaţii RCS & RDS, controlată de omul de afaceri Teszari Zoltan, are o reţea care acoperă peste 200 de oraşe şi este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi prin satelit, telefonie fixă şi mobilă. Operatorul şi-a început activitatea în urmă cu 15 ani şi este prezent şi pe pieţele din Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.


  Quelle: mediafax.ro
   
  Zuletzt bearbeitet: 5. Juli 2012
  #1
  emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.