Pro TV are OK pentru teste cu tehnologia 3D

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 13. April 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Marinescu, ANCOM: Pro TV are OK pentru teste cu tehnologia 3D

  Autoritatea nationala de reglementare in comunicatii (ANCOM) a acordat companiei Pro TV, liderul pietei locale de televiziune, avizul pentru a face teste cu transmisiuni TV in format tridimensional (3D), a declarat Catalin Marinescu, presedintele arbitrului telecom.
  "ANCOM sprijina lansarea noilor tehnologii pe piata din Romania, fiind un promotor al inovatiei in beneficiul utilizatorului final. Speram ca interesul manifestat de mai multi producatori de a lansa pe piata din Romania televizoarele 3D sa le aduca utilizatorilor oferte competitive si preturi avantajoase.
  Pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor pentru un continut diversificat in format 3D, Autoritatea si-a aratat deja sprijinul pentru televiziunile care fac demersuri pentru a transmite in format 3D - in acest sens ne-am dat recent acordul catre Pro TV pentru a experimenta tehnologia 3D, in urma solicitarii venite din partea companiei", a declarat Marinescu.

  Compania Pro TV S.A. detine posturile de televiziune Pro TV, Acasa, Pro TV International, Pro Cinema, Sport.ro si MTV Romania.

  Zf.Ro
   
  #1
  Saxon Lassiter gefällt das.

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.