Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Porast cijena LCD-a

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 16. August 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Porast cijena LCD-a

  Cijene LCD-a u SAD-u su u srpnju porasle za 7,2% na 1.136 dolara (884 eura). Mjesec prije cijene su iznosile 1.060 dolara (825 eura).
  Prema institutu za istraživanje tržišta iSuppli cijene su porasle zbog velikog broja novih modela. To je bio najveći rast od svih prethodnih mjeseci. U srpnju 2009 godine cijene su prosječno bile 1.104 dolara.
  Novi modeli su znatno kvalitetniji od prethodnih i imaju veću dijagonalu ekrana što dovodi do više cijene. Televizori raspolažu s LED pozadinskim osvjetljenjem, 3-D funkcijom, 240 Hz i internetom.
  U Njemačkoj očekuju rekordnu prodaju televizora od 9 milijuna. Tu se radi o HDTV modelima koji će činiti 70%. Prema Gesellschaft für Unterhaltungs- und Kommunikationselektronik (gfu) u prošloj godini je prodano 8,3 milijuna ravnih TV-a. Sada je u njemačkim kućanstvima 25 milijuna LCD-a i plazmi, tako da 2/3 kućanstava ima takav uređaj.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.