Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Piţurcă vine la Craiova

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von josef.13, 27. August 2010.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.218
  Zustimmungen:
  16.822
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  PIŢI DESCĂLECĂTORUL

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Antrenorul a semnat ieri un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova
  Condiţiile puse patronului Adrian Mititelu: buget de 3 milioane de euro, salariile achitate jucătorilor şi acţiuni pentru suporteri.
  Înainte să semneze contractul cu Universitatea Craiova, Victor Piţurcă a vrut să se convingă de faptul că Adrian Mititelu va îndeplini cîteva condiţii, metodă folosită şi în timpul tratativelor purtate cu Gigi Becali, acum două luni. Ieri după-amiază, după negocieri care au durat o noapte şi-o zi, Piţurcă a acceptat să devină managerul general al “Ştiinţei”: angajamentul este pe o perioadă de trei ani, iar noul şef din Bănie va avea un salariu de 500.000 de euro pe sezon.
  Miercuri spre joi – noapte albă
  Victor Piţurcă a sosit în Craiova miercuri după-amiază, iar seara s-a întîlnit cu Adrian Mititelu la restaurantul Hotelului “Golden House” din localitate. Întrevederea a durat pînă la ora 5 dimineaţa, cînd “Miti” şi “Piţi” s-au despărţit tot un zîmbet, semn că negocierile au decurs conform aşteptărilor. Ieri după-amiază, Piţurcă a semnat un contract valabil pînă în 2013.
  1. Bani pentru achiziţii
  Perioada de transferuri se încheie pe data de 10 septembrie, astfel că oltenii mai au aproximativ două săptămîni la dispoziţie să cumpere ceva. Piţurcă vrea şase fotbalişti din Liga 1 şi i-a transmis lui Adrian Mititelu că are nevoie de minimum 1,5 milioane de euro pentru a-i aduce în Bănie. Din cîte se pare, pe lista olteanului sînt şi steliştii Păcurar, Anghelov şi Stanca.
  2. Bani pentru salariile jucătorilor
  Un alt aspect vital în proiectul gîndit de Piţurcă îl reprezintă contractele jucătorilor. Mai precis, restanţele financiare pe care clubul le are faţă de anumiţi fotbalişti. Piţurcă nu vrea să aibă în lot fotbalişti nemulţumiţi, cu gîndul mai mult la salarii decît la partidele din Liga 1. Se zvoneşte că Mititelu ar avea datorii de aproape un milion de euro la jucători, existînd restanţe chiar şi de trei luni!
  Cum era firesc, criza financiară a lovit şi în afacerile imobiliare derulate de patronul Universităţii, astfel că Mititelu nu are datorii numai faţă de jucătorii Craiovei, ci şi faţă de alţi angajaţi: jurnaliştii de la “Ediţie Specială” nu şi-au mai primit lefurile pe ultimele luni, iar utilităţile de la cantonamentul din Lunca Jiului sînt neachitate, înregistrîndu-se facturi de sute de milioane de lei.
  3. Acţiuni pentru suporteri
  Pe lîngă directive, Piţurcă i-a prezentat lui Mititelu şi o propunere legată de rezolvarea problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Aceasta presupune emiterea pe piaţă a unui pachet de acţiuni care să poată fi achiziţionat de suporterii Universităţii. Informaţia este confirmată chiar de patronul grupării oltene: “Piţi mi-a spus să căutăm o soluţie prin care am putea vinde acţiuni fanilor şi ne gîndim ca pe viitor să facem acest lucru”.
  Adrian Mititelu: “Să vă aşteptaţi la mari noutăţi”
  La finalul negocierilor de ieri, Adrian Mititelu a declarat că Universitatea Craiova intră “într-o nouă eră” o dată cu sosirea lui Victor Piţurcă în fruntea clubului: “Sînt foarte fericit, este cea mai mare realizare a mea de cînd sînt implicat în fotbal. Negocierile au fost foarte dure, dar s-au încheiat cu bine; Piţurcă a semnat un contract pe trei ani! Să vă aşteptaţi la mari noutăţi, practic începe o nouă eră. Nu trebuie, însă, să ne aşteptăm acum la mari minuni, pentru a nu trăi mari deziluzii, este bine să o luăm pas cu pas”.
  Ţicleanu intuieşte un viitor “roz-albastru”
  Miercuri seară, fostul antrenor Aurel Ţicleanu şi-a reziliat contractul cu Universitatea. “Chiose” spune că se aştepta să fie înlocuit cu Victor Piţurcă, avînd informaţii că patronul plănuia această mutare încă de săptămîna trecută: “Din informaţiile mele, Mititelu şi Piţurcă s-au întîl*nit încă dinaintea partidei cu Astra. Cred că la mijloc este vorba despre un alt gen de proiect, diferit de ce am început eu, în care se investeşte masiv şi care va duce la rezolvarea problemelor. S-ar putea să fie nişte oameni cu bani în spate. Trebuie să spun, însă, că, pentru mine, Mititelu a fost un gentleman, mi-a achitat contractul pînă la sfîrşit, nu am ce să-i reproşez”.
  Revanşa cu Steaua, abia în decembrie!
  Primul joc al Craiovei sub bagheta lui Victor Piţurcă are loc mîine după-amiază (ora 19.00), pe teren propriu, cu Sportul Studenţesc. Urmează deplasarea la Tg.Jiu, apoi confruntarea de “acasă” cu Rapid, şi meciul de la Tg.Mureş. Duelurile super vin abia în runda 12 (cu FC Vaslui / pe teren propriu) şi etapa 15 (cu Dinamo / în Ştefan cel Mare). Marea revanşă a lui Victor Piţurcă va avea loc, însă, abia în decembrie 2010, cînd pe “Ion Oblemenco” va sosi Steaua.
  Laurenţiu Teodorescu
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.