Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

O romanca din Berlin

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 29. Dezember 2010.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.271
  Zustimmungen:
  16.900
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  [​IMG]  O romanca din Berlin si-a aruncat nou-nascutul de la etaj direct in zapada

  O romanca de 20 de ani din Berlin-Charlottenburg si-a aruncat bebelusul nascut de Craciun pe fereastra, in zapada. Copilul nu a murit din cauza cazaturii, ci mai tarziu, la spital. Medicii legisti au stabilit cauza mortii nou-nascutului ca fiind inghetul. „Copilul era dezbracat, afara era prea frig“, scrie Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren. Pe numele mamei, Adriana B., care ar lucra ca prostituata intr-un bar din zona, a fost emis mandat de arestare.

  „Exista suspiciunea unei lovituri cauzatoare de moarte“, a declarat marti o purtatoare de cuvant a procuraturii din Berlin. Pe moment, nu exista indicii ca mama ar suferi de vreo boala psihica, a mai precizat ea.

  In dupa-amiaza zilei de 26 decembrie, niste chiriasi din blocul de locuinte de pe Kaiser-Friedrich-Strasse au auzit scancete venind din curtea aflata in spatele blocului. Mariola M. isi petrecea Craciunul la prietenul ei. „Mai intai am crezut ca vreo pisica a cazut de pe geam in zapada si s-a ranit“ a declarat femeia de 50 de ani, venita anul acesta din Polonia la Berlin, ca sa lucreze ca asistenta medicala.

  Cei doi au iesit in curte si au gasit langa trepte, in zapada, „un bebelus gol-golut, care tipa“.

  L-au luat repede, l-au dus in locuinta lor si l-au invelit in paturi, ca sa-l incalzeasca. La scurt timp, a venit si ambulanta, care l-a transportat de urgenta la spital. Copilul insa n-a mai putut fi salvat, el a murit ca urmare a scaderii sub limita a temperaturii sale corporale, dupa cum s-a stabilit la autopsie. La ora 17.45, a fost alarmata si politia.

  In urma anchetei la fata locului, politia a dedus ca nou-nascutul a fost aruncat de la etaj. La etajul 1 al casei locuia Adriana B., care a recunoscut ca a nascut singura si si-a aruncat copilul de la etaj. Impotriva femeii a fost emis mandat de arestare. Nimeni dintre vecini nu pare insa s-o fi cunoscut pe romanca, sau pe vreunul din chiriasii care s-au perindat prin locuinta ocupata momentan de aceasta. „De doi ani de zile, la sonerie nu e trecut nici un nume, mereu se afla in ea oameni noi“ a povestit o vecina, publicatiei Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren.

  Alti vecini se mira de ce femeia a recurs la solutia criminala, cand in Berlin sunt organizate patru „cutii postale“ pentru bebelusii nedoriti de parinti, alte doua aflandu-se nu departe, la Tempelhof si Spandau. In aceste nise incalzite si amenajate cu scutece pot fi depusi bebelusii. Cand sertarul este inchis, se lasa putin timp mamei sa se indeparteze, pastrandu-si anonimitatea, apoi se declanseaza automat o alarma, in interiorul institutiei.

  Aceste asa-numite „Babyklappen“ au fost infiintate pe langa spitale, organizatii caritative si religioase, pentru a preveni uciderea nou-nascutilor nedoriti de mame.

  Acuzatia care i se aduce, de lovitura cauzatoare de moarte ii poate aduce o condamnare de cel putin cinci ani. Circumstanta atenuanta, de „stres psihic“, aplicata imediat dupa nastere mamelor de copii extraconjugali, a fost eliminata din legislatia germana in anul 1998. __________________

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #1
 2. mateibasarab
  Offline

  mateibasarab Hacker

  Registriert:
  28. Mai 2010
  Beiträge:
  408
  Zustimmungen:
  202
  Punkte für Erfolge:
  43
  Ort:
  BaWü
  AW: O romanca din Berlin

  Ce oameni nebuni!!!!!
  Asta merita sa fie inchisa pe viata!!!:emoticon-0132-envy:
   
  #2
  redef44, Saxon Lassiter und josef.13 gefällt das.
 3. SuperSonicXL
  Offline

  SuperSonicXL Newbie

  Registriert:
  5. November 2010
  Beiträge:
  23
  Zustimmungen:
  35
  Punkte für Erfolge:
  13
  Viata asta e cateodata intoarsa pe dos, unii se chinue sa faca copii si nu pot din motive medicale, iar aia care pot sa faca ii arunca pe geam sau in tomberonul de gunoi.
   
  #3
  redef44, Saxon Lassiter und josef.13 gefällt das.
 4. cico
  Offline

  cico Newbie

  Registriert:
  1. April 2009
  Beiträge:
  16
  Zustimmungen:
  5
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: O romanca din Berlin

  Nebuna de legat Femeia asta:wacko1:
   
  #4
  redef44 und josef.13 gefällt das.
 5. chiccon
  Offline

  chiccon Newbie

  Registriert:
  9. März 2010
  Beiträge:
  10
  Zustimmungen:
  6
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: O romanca din Berlin

  Ne face de ras o asemenea creatura
   
  #5
  redef44 und josef.13 gefällt das.
 6. oby
  Offline

  oby Newbie

  Registriert:
  18. August 2010
  Beiträge:
  13
  Zustimmungen:
  4
  Punkte für Erfolge:
  3
  Beruf:
  electronist
  Ort:
  arad
  AW: O romanca din Berlin

  de ce fras nu o avortat fraiera acum va sta la bulau
   
  #6
  josef.13 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.