Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Novo ime za poznati sportski kanal

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 12. Februar 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.742
  Zustimmungen:
  4.402
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard

  ESPN America stigao umjesto NASN

  Kao što je i bilo najavljeno, od 1. veljače 2009 godine tijekom noći, popularni sportski kanal NASN (North American Sports Network) promijenio je svoje ime u ESPN America. U Hrvatskoj je ESPN America dostupan preko IPTV platforme MAXtv ali i u okviru digitalnog sportskog paketa kabelske televizije B.net.


  Pod novim imenom kanal je kao prvi veliki sportski događaj emitirao jučerašnje finale američkog NFL-a: SuperBowl.
  U Europi, kanal NASN je sa emitiranjem krenuo krajem 2002 godine (u početku samo u Velikoj Britaniji i Irskoj), no kasnije je svoju dostupnost proširio na praktički sve zemlje na europskom kontinentu.

  [​IMG]

  Kao i NASN, ESPN America će emitirati gotovo sve najvažnije i najpopularnije sportske događaje iz Sjeverne Amerike, a što uključuje NCAA, NFL, MLB, NHL, Nascar i druge. Kanal je u najvećem broju zemalja dostupan isključivo na engleskom jeziku, pa tako i u Hrvatskoj. S obzirom da ESPN u budućnosti želi konkurirati Eurosportu, sigurno je da će morati razmisliti o lokalizaciji kanala i na druge jezike.
  Zanimljivo, spominje se pokretanje ESPN America i u visokoj razlučivosti (HD) što će sigurno biti pozdravljeno od strane vlasnika HD ready i Full HD televizora.
  Kanal ESPN America dostupan je na nekoliko satelita, uključujući Astru (19.2° istočno), Hot Bird (13° istočno), Thor (0.8° zapadno), Astru 2 (28.2° istočno) i Hispasat (30° zapadno). Kanal emitira u kodiranom obliku.
  Razlog zbog kojeg je NASN promijenio ime u ESPN America je promjena vlasničke strukture, naime, ESPN je prije nekog vremena NASN otkupio od prijašnjih vlasnika - Setante Sport.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.