Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Nizozemski Canal Digitaal, grčki Nova Hellas i bugarski Bulsatcom ponovno piratski do

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 28. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Nizozemski Canal Digitaal, grčki Nova Hellas i bugarski Bulsatcom ponovno piratski dostupni preko Irdeto2


  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Sustav kodiranja Irdeto 2 ponovo se našao u velikim problemima zbog piratizacije. Naime, nakon što je probijena Irdeto 2 zaštita od nizozemske platforme Canal Digitaal Sateliet, od 8.4.2010. u problemima su se našle i druge satelitske pay tv platforme koje također kodiraju u tom sistemu.
  Riječ je o grčkoj satelitskoj platformi Nova koja će također morati riješiti problem sa neautoriziranim prijemom. Ta platforma emitira paket atraktivnih kanala posredstvom satelita Hot Bird 8 i 9 na poziciji 13° istočno.
  Na raznim internetskim upload centrima i forumima koji su posvećeni satelitskoj televiziji pojavili su se nove verzije softvera za module DiabloCAM 2 (Ipnosys) te modificirani software za određene digitalne prijemnike (Opticum, Yumatu i Neotionbox) koji omogućava praćenje Irdeto 2 kanala. Osim toga, aktualna verzija popularnog dodatka za PC-DVB kartice vPlug također omogućava neautorizirano praćenje Irdeto 2 kanala.
  Osim nizozemske i grčke platforme, probleme sa neautoriziranim prijemom imaju i bugarska platforma Bulsatcom koja emitira posredstvom satelita Hellas Sat 2 na 39° istočno a u svom paketu ima vrlo popularne srpske sportske programe Arena Sport.
  Jedina obrana koju Irdeto 2 paketi trenutno mogu iskoristiti je frekventna promjena radnih ključeva bez kojih je ovaj hack potpuno beskoristan. Kako su pay tv paketi koji kodiraju u Irdeto 2 sistemu ionako dobro poznati po čestoj promjeni ključeva, na komforno gledanje bez originalne kartice se može zaboraviti.
  Za gledatelje Nova Hellas predstavlja vrlo atraktivan paket u kojem većina kanala emitira sa originalnim tonom (uglavnom engleskim) i sa grčkim titlovima što ga čini vrlo primamljivim za veći dio Europe. U paketu Nova Hellas emitiraju atraktivni filmski kanali Nova Cinema i MGM, kanali za odrasle Private Spice i Playboy TV te sportski kanali Nova Sport 1-7 na kojima se emitiraju gotovo svi najvažniji sportski prijenosi.
  Nizozemska platforma Canal Digitaal Sateliet ipak nije toliko atraktivna poglavito zbog toga što većina najboljih kanala iz ponude te platforme uopće ne kodira u Irdeto 2 sistemu već isključivo u Seca/Mediaguard 3. U Irdeto 2 sistemu nizozemci kodiraju uglavnom nacionalne kanale, no ima tu i zanimljivih tematskih kanala kao što su Film 1, Sport 1, Discovery Channel i National Geographic Channel.
  Ipak, veselje sasvim sigurno neće dugo trajati jer grčka platforma već neko vrijeme mijenja stare Irdeto 2 kartice i pretplatnicima dijeli nove, snažnije i otpornije kartice koje bi se trebale obračunati sa piratskim prijemom. Proces zamjene kartica trebao bi biti dovršen do kraja lipnja 2010. Neslužbene informacije govore da se i srpski Pink također priprema za zamjenu Irdeto 2 kartica.
  Od hakiranja strahuju i ostale platforme koje se štite sa nešto modernijim verzijama Irdeto kodiranja, primjerice platforme CS Link i SkyLink koje imaju plan prijeći sa Cryptoworks kodiranja na Irdeto PIsys.
  Važno je naglasiti da trenutna piratska dostupnost Irdeto 2 kanala u svakom slučaju nije nešto potpuno novo - taj je sustav kodiranja već dugo vremena ugrožen sa komercijalnom piratskom karticom GammaCard koja se prodavala diljem Europe u ogromnim količinama. Razlika je samo u tome da sadašnji hack nema strogo komercijalnu podlogu i da je dostupan gotovo svima.
   
  #1
 2. paradox_
  Offline

  paradox_ Elite User

  Registriert:
  2. Januar 2009
  Beiträge:
  1.622
  Zustimmungen:
  700
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Nizozemski Canal Digitaal, grčki Nova Hellas i bugarski Bulsatcom ponovno piratsk

  evo ih grci menjaju kljuceve svakih dva sata!pa ko ima zivce da to juri nek izvoli!
   
  #2
 3. plavisvabo
  Offline

  plavisvabo Freak

  Registriert:
  2. Februar 2009
  Beiträge:
  202
  Zustimmungen:
  48
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: Nizozemski Canal Digitaal, grčki Nova Hellas i bugarski Bulsatcom ponovno piratsk

  Zelio bi da imam Hellas Sat 2 na 39° imam motor ali neznam gdje trebam da okrenem antenu ljevo (prema Amosu) ili desno Prema Astri 23,5.
  Jeli radi neki Bulsat jeli znade neko o tome nesto vise?
   
  #3
 4. paradox_
  Offline

  paradox_ Elite User

  Registriert:
  2. Januar 2009
  Beiträge:
  1.622
  Zustimmungen:
  700
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Nizozemski Canal Digitaal, grčki Nova Hellas i bugarski Bulsatcom ponovno piratsk

  uh,kako neznas gde ces antenu!pa levo valjda,gledano iza antene!presisas to na 23.5° pa teraj jos levo,pa vidi imas li sta na 28,2° najpre,da znas da si na dobroj putanji,pa onda vozi dalje levo i fataj na 33 pa na 36° kanale,nakon njega ti je helas sat na 39° ako si dobro namestio antenu onda trebas to da lovis bez problema,klarkovu putanju znaci!a bulsat mozes otvoriti ako imas gamma kartu,dostupno je sada i putem kljuceva,ako si u cs vodama imaces sigurno otvorene te kanale,samo fino namesti motor!sretno!
   
  #4
  plavisvabo und Borko23 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.