Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Neobično životinjsko prijateljstvo

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 17. Mai 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.742
  Zustimmungen:
  4.402
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  [​IMG][​IMG]Priča o dvoje 'prijatelja', orangutanu Suryia i psu Roscoeu obišla je skoro čitav svijet, a o ovom neobičnom prijateljstvu odlučila je govoriti i Oprah Winfrey u svom showu, kao i magazin Nacional Geographic.
  Ovaj neobični par 'stanuje' u Južnoj Karolini u prihvatilištu za ugrožene životinje i otakako su se 'upoznali' postali su najbolji prijatelji.
  Suryia i Roscoe zajedno plivaju, igraju se, a orangutan često voli svog prijatelja 'izvesti u šetnju'.
  Kada je prije dvije godine pas Roscoe stigao u svoj sadašnji dom, orangutan ga je odmah spazio i od tada je ovaj dvojac nerazdvojan.
  "Pas je bio veoma mršav i djelovao je pomalo izgubljeno s toga smo preuzeli brigu o njemu i hranili ga. No on nas je jednog dana pratio sve do prihvatilišta za ugrožene životinje i kada ga je Suryia vidjela odmah mu je prišla i počeli su se igrati", kazala je za Daily Mail Bhagavan Antle, osnivač Instituta za zaštitu rijetkih i ugroženih životinjskih vrsta, dodajući da je to veoma neobično s obzirom da se psi uvijek prepadnu primata.
  Uposlenici u prihvatilištu su nekoliko dana tražili vlasnika psa, no s obzirom da ga nisu uspjeli pronaći, Roscoe je smješten u prihvatilište i od tada se ovaj psić i orangutan ne razdvajaju.
  Oni svakodnevno provode nekoliko sati zajedno igrajući se ili plivajući, a Suryia voli šetati se s Roscoeom duž ograde prihvatilišta, a isto tako nesebično dijeli svoje keksiće s psom", kazala je Antle dodajući da ovaj par najviše od svega voli jahati slona Bubblesa. ...
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.