Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Naşul TV, lansare pe 20 aprilie

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 4. April 2012.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.195
  Zustimmungen:
  16.796
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Odată cu încheierea subscripţiei publice, Radu Moraru este gata să dea drumul la emisie.
  Televiziunea lui Radu Moraru se va lansa pe 20 aprilie, odată cu adunarea oficială a acţionarilor. Moraru va controla Naşul TV printr-o societate pe acţiuni, care se va constitui în jurul datei de 20 aprilie. Numele noii companii va fi Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii S.A.

  Ca să facă rost de bani pentru postul de televiziune, Moraru a lansat la 19 ianuarie o ofertă de subscriere, mişcare prin care a scos la bătaie 20.000 de acţiuni cu un preţ nominal de 440 de lei, reprezentând 20% din capitalul noii televiziuni. În urma subscripţiei încheiate vineri, jurnalistul a obţinut 900.000 de euro. Peste 200 de acţionari au cumpărat, aşadar, aproape 9.000 dintre cele 20.000 de acţiuni.

  Moraru spune că aşteaptă 500.000 de euro din publicitate şi că plănuieşte alte investiţii în proiect. „Vom lua un credit pentru a investi în televiziune şi pentru a dezvolta achiziţia de programe şi producţia de programe, tocmai pentru a ne mări cota de piaţă", a declarat Radu Moraru pentru „Adevărul".

  Împrumut de 1,5 milioane de euro
  Valoarea împrumutului s-ar situa în jurul a 1,5 milioane de euro. Jurnalistul a mai adăugat că se află, deja, în contact cu reţelele de cablu. „Vom fi în toate reţelele de cablu şi pe satelit, dar şi pe internet", a spus proprietarul Naşul TV. Moraru a emis deja pe internet, studioul fiind construit din fonduri proprii. La momentul lansării subscripţiei, patronul postului a spus că are un capital de 35,2 milioane de lei, banii lui şi ai colegilor. „Investim în televiziunea aceasta toată munca noastră din ultimii 20 de ani. Banii provin din contractele de televiziune", a declarat „Naşul".

  La obţinerea licenţei de emisie, Moraru nu controla direct societatea Fire Breaking News S.R.L, care operează Naşul TV, ci prin colegii din echipa de producţie a emisiunii. Abia după acordul dat de Consiliul Naţional al Audiovizualului a preluat pachetul majoritar de acţiuni al firmei. „Eu ar fi trebuit să fac mai de mult demersurile respective, doar că nu am avut timp. Acum am făcut acest lucru tocmai ca să nu existe suspiciuni, pentru că toţi acţionarii au avut încredere să subscrie, bazându-se pe faptul că eu deţin controlul majoritar atât din punct de vedere al acţiunilor, cât şi din punct de vedere editorial", a explicat Moraru.

  Sursa: adevarul.ro
   
  #1
  emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.