Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

my custom firmware

Dieses Thema im Forum "Kabel Receiver 7000ccx - 7100ccx" wurde erstellt von tativladi, 22. März 2008.

  1. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Hi,

    My cable provider uses non standart frequencies. Globo 7100 ccx uses fixed TPs.

    Does any body know is it possibile to change something somewhere somehow :)

    For examlpe - "blindscan" to scan in 1 MHz steps, or to edit fixed stored frequencies of TPs ?

    Thanks
     
    #1
  2. bavaro133
    Offline

    bavaro133 Stamm User

    Registriert:
    29. Dezember 2007
    Beiträge:
    1.062
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    38
    Beruf:
    KOCH
    Ort:
    SPANIEN
    AW: my custom firmware

    why do not post here your sysinfo,for better understanding,its possible,with new firm,we can help you for fixed your objections
     
    #2
  3. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: my custom firmware

    Model:GLOBO OPTICUM 7100CCX
    Manufacturer: GLOBO POLSKA
    Firmware: GLOBO DVB_C 5119 VG 2.4.12
     
    #3
  4. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: my custom firmware

    For example:

    When I go to Menu->Installation->Manual Installation

    Here I have possibility to change:

    "TP" (transponder???)
    "Sym."(Symbol rate)
    "QAM"(Modulation).

    But I can't change the Freq. - it is fixed to the TP number.
    Freq=(TP-1)*8+105 MHz

    So I need of some solution:)

    1. the best will be - to have possibility to change the freq in steps of 1 MHz or smaller.
    2. if the number of transponders is important or limited - to have possibility to create custom pairs TP-Freq :)
    3. or to have an editor - to edit firmware and create custom list of TP-Freq

    Thanks again.
     
    #4
  5. bavaro133
    Offline

    bavaro133 Stamm User

    Registriert:
    29. Dezember 2007
    Beiträge:
    1.062
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    38
    Beruf:
    KOCH
    Ort:
    SPANIEN
    #5
  6. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: my custom firmware

    thanks to all.

    maybe it was my foult. when i press the "green" button on the "manual scan" menu i have the possibility to define my custom TP-s :)

    so my problem is solved

    :)
     
    #6
  7. bavaro133
    Offline

    bavaro133 Stamm User

    Registriert:
    29. Dezember 2007
    Beiträge:
    1.062
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    38
    Beruf:
    KOCH
    Ort:
    SPANIEN
    AW: my custom firmware

    fine,have a nice time

    THEMA ERLEDIGT
     
    #7

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.