MTI-muzicki kanal

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Beastmaster, 30. Juli 2009.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.204
  Punkte für Erfolge:
  113
  MTI - Nova muzicka televizija
  Ako je verovati srpskim medijima, folk televizija DM Sat Dragane Mirkovic dobice uskoro konkurenciju, jer je "pevaèica Tina Ivanoviæ rešila da sa verenikom Zvezdanom novac uloži u muzicku TV stanicu MTI koja ce emitovati preko satelita".

  - Osim što nastupam tri dana nedeljno, ovog leta imam i mnogo posla oko opremanja stanice koja æe imati tri studija. Ovih dana poèeli smo pregovore sa nekoliko voditelja koji bi imali emisije na našem kanalu. Akcenat u programu koji æemo emitovati preko satelita, biæe na muzièkim spotovima tako da æemo gledaocima pružiti kvalitetnu zabavu 24 sata dnevno. Samo otvaranje biæe krajem leta i tada æemo verovatno napraviti veliku žurku za kolege i novinare, ali o tome æete biti obavešteni na vreme - rekla je za beogradski dnevnik „Alo!“ Tina Ivanoviæ.
  Nova muzièka TV stanica ce nositi ime MTI - što je skraæenica od „Muzika Tina Ivanoviæ“.
  U informaciji se ne navodi muzicki zanr nove televizije, ali s obzirom na muziku kojom se Tina Ivanovic bavi, za pretpostaviti je da ce to biti FOLK.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.