Mitsubishi najavio predstavljanje najvećeg OLED TV-a na svijetu

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 25. September 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Mitsubishi najavio predstavljanje najvećeg OLED TV-a na svijetu

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Japanski elektronski proizvođač Mitsubishi u listopadu će na tržište izbaciti najveći OLED TV na svijetu s dijagonalom ekrana od 155".
  Do sada je najveći OLED TV predstavio LG Electronics na sajmu IFA u Berlinu s dijagonalom ekrana od 31", dok je Sony izbacio OLED s dijagonalom ekrana od 11". Mitsubishi u odnosu na konkurente koristi tehnički trik. Radi se o tome da je Mitsubishi povezao OLED module s dijagonalom od 38,4 cm da bi dobio dijagonalu od 3,94 metra.
  Maksimalan kut gledanja i vertikalni i horizontalni je 80 stupnjeva s minimalne udaljenosti od 2 metra. OLED proizvodnja je vrlo skupa i do sada se nije previše probila na tržištu iako nudi znatno snažniju boju, masivno bolje crne vrijednosti i jaču svjetlost.
  Mitsubishijev OLED po prvi put će se pojaviti na sajmu Ceatec u Japanu koji se održava idućeg mjeseca. Ovaj model trebao bi imati profesionalnu primjenu. Proizvođač nije naveo cijenu.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.