Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Mitsubishi najavio predstavljanje najvećeg OLED TV-a na svijetu

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 25. September 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Mitsubishi najavio predstavljanje najvećeg OLED TV-a na svijetu

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Japanski elektronski proizvođač Mitsubishi u listopadu će na tržište izbaciti najveći OLED TV na svijetu s dijagonalom ekrana od 155".
  Do sada je najveći OLED TV predstavio LG Electronics na sajmu IFA u Berlinu s dijagonalom ekrana od 31", dok je Sony izbacio OLED s dijagonalom ekrana od 11". Mitsubishi u odnosu na konkurente koristi tehnički trik. Radi se o tome da je Mitsubishi povezao OLED module s dijagonalom od 38,4 cm da bi dobio dijagonalu od 3,94 metra.
  Maksimalan kut gledanja i vertikalni i horizontalni je 80 stupnjeva s minimalne udaljenosti od 2 metra. OLED proizvodnja je vrlo skupa i do sada se nije previše probila na tržištu iako nudi znatno snažniju boju, masivno bolje crne vrijednosti i jaču svjetlost.
  Mitsubishijev OLED po prvi put će se pojaviti na sajmu Ceatec u Japanu koji se održava idućeg mjeseca. Ovaj model trebao bi imati profesionalnu primjenu. Proizvođač nije naveo cijenu.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.