Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Microsoft planifikon te lansoj Windows 8

Dieses Thema im Forum "Programe për PC" wurde erstellt von Bessat, 30. Juni 2010.

 1. Bessat
  Offline

  Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  21. November 2008
  Beiträge:
  1.529
  Zustimmungen:
  745
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Moderator
  Ort:
  MediaWelt
  Planet e Microsoft për lansimin e sistemit më të ri operativ, Windows 8, kanë rrjedh në internet.
  Në mesin e shumë risive që Microsoft pritet t’i bëjë është edhe lansimi i Windows 8 brenda vitit 2012 (versioni beta pritet gjatë vitit 2011), fjalëkalimi për ueb-kamerë, një dyqan virtual me aplikacione dhe shumë më shumë se kaq.
  Përveç sistemit të ri operativ, në planet e Microsoft të cilat tashmë janë bërë publike janë edhe avancimet tjera në harduer, një sistem operativ i dedikuar për tablet, bashkë me opsionin "Logoff + Hibernate" i cili do të jetë si një formë e re alternative për fikjen e kompjuterit.
  Në planet më të rëndësishme të Microsoft, përveç Windows 8 është edhe integrimi i Windows Help, Microsoft Answers dhe palëve të treta në platformën e saj.
  Të gjitha këto ndryshime në strategjinë e saj, duket se janë një tentativë e gjigantit amerikan të kap hapin me rivalët e tjerë shumë dinamik, dhe avancimin e mënyrës së zhvillimit të produkteve të saj.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.