Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Microsoft lanson Office 2010

Dieses Thema im Forum "Programe për PC" wurde erstellt von Bessat, 15. Juni 2010.

 1. Bessat
  Offline

  Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  21. November 2008
  Beiträge:
  1.529
  Zustimmungen:
  745
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Moderator
  Ort:
  MediaWelt
  Microsoft lanson Office 2010, në gjithë botën

  Kanë kaluar disa vite që Microsoft ka qenë duke e testuar versionin e paketës së saj të njohur, Microsoft Office 2010, ndërsa tani e njëjta është lëshuar në shitje, në tërë botën.Sot Microsoft Office 2010 është lëshuar në shitje në tri versionet e saj, Home and Student, Home and Business, dhe Professional.
  Në dyqanet e shitjes me pakicë, versionet e Office 2010 do të kushtojnë 179.99, 279.99 dhe 499.99 dollarë, mirëpo nëse vendosni që të shkarkoni softuerin ose ta blini atë me opsionin e ri të shitjes, Key Card, atëherë çmimi bie në 119.99, 199.99 dhe 349.99 respektivisht.
  Versioni më i ri i paketës softuerike të Microsoft ofron disa shtesa të rëndësishme, së bashku me azhurnimin e versionit të Office 2007, duke përfshirë këtu edhe Outlook Social Connector dhe disa vegla të reja multimediale për editim.
  Shtesa më e madhe në Office 2010 është Office Web Apps, një version i thjeshtë por shumë funksional, i cili lejon bashkëpunim direkt për dokumente, ruajtje online të të dhënave, integrim me Hotmail dhe produkte tjera të Microsoft.
  Lansimi i Office 2010 vjen një muaj pas azhurnimit të Office 2010, dhe dy muaj pas prodhimit fillestar...
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.