Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

MGM Channel, Pink Folk, Eurosport 2 u Total TV-u

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Beastmaster, 10. September 2009.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.205
  Punkte für Erfolge:
  113
  MGM Channel, Pink Folk, Eurosport 2 u Total TV-u


  Konačno, stigao je i taj trenutak - aktiviran je novi transponder regionalne digitalne satelitske pay tv platforme Total TV. Novi transponder je na satelitu Eurobird 16A na 16 st istočno, na frekvenciji 10.931 GHz H, Symbol Rate 27500, FEC 3/4, a na njemu zasad emitiraju 3 tv kanala. Novi je transponder sa testnim radom krenuo jučer predvečer, a prvi kanali koje je ugostio bili su Eurosport 2 Bundesliga, MGM Channel East Europe, Disney Channel Polska i novi kanal iz produkcije RTV Pink - Pink Folk.  Osim gore navedenih kanala u početku je bilo moguće "uhvatiti" i identifikaciju serijsko - filmskog kanala Sci-Fi Channel i sportskog kanala ESPN America, no zasad umjesto njih stoje samo natpisi "Test" i nema nikakvog tv programa. S obzirom da sezona NFL-a počinje danas, mnogi se nadaju da će se Total TV smilovati i u svoju ponudu još danas pustiti ESPN America koji je otkupio prava prikazivanja u većem dijelu kontinentalne Europe.

  U trenutku pisanja ovog teksta, na novom transponderu regularno emitiraju tri kanala: MGM Channel, Eurosport 2 i Pink Folk.[​IMG]

  MGM Channel:
  Novi filmski kanal u ponudi Total TV platforme stiže iz produkcije Sony Pictures Entertainment Group. MGM Channel, kao što mu samo ime govori prikazuje filmove i serije iz arhive poznatog i nekad vrlo popularnog filmskog studija MGM. S obzirom da MGM-ova arhiva ima više od 5000 filmskih naslova, uspjeh ovog kanala neće izostati. Kanal je lokaliziran na srpski jezik (krije se pod identifikacijom ruskog). MGM će biti dostupan na svim tržištima osim u Sloveniji za koju emitira druga verzija MGM Channela (a koje zasad nema u ponudi Total TV-a).

  [​IMG]

  Eurosport 2 Bundesliga:
  Kanal koji je stekao veliku popularnost upravo zbog prijenosa prve i druge njemačke nogometne lige (Bundesliga) i to 6 utakmica svakog kola. Eurosport 2 Bundesliga između ostalog emitira i u 16:9 formatu pa je stoga dobrodošlo pojašanje za vlasnike widescreen televizora. Kanal je dostupan na svim tržištima gdje Total TV posluje.

  Pink Folk:
  Kao što mu i samo ime govori, novi kanal iz produkcije RTV Pink posvećen je turbofolku i zasigurno će oduševiti brojne poklonike te glazbe u regiji. Kanal će biti sastavni dio "Pink Music" paketa, zajedno sa Pink Plus i Pink Extra.

  [​IMG]

  ESPN America:
  Sportski kanal iz produkcije ESPN-a u Europi, prikazuje popularne sportske događaje iz Sjeverne Amerike, uključujući NFL (od ove sezone), NCAA košarku, NASCAR, NHL i MLB. Riječ je o kanalu koji je vrlo cijenjen među istinskim ljubiteljima američkih sportova, a dostupan je u velikom broju plaformi u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Kanal bi, kada krene sa regularnim emitiranjem u okviru Total TV platforme, trebao biti dostupan na svim tržištima. Ovisno o tržištu, kanal ESPN America će biti sastavni dio osnovnog ili plus paketa. ESPN America će emitirati u nelokaliziranom obliku.

  Disney Channel:
  Popularni, ako ne i najpopularniji dječji kanal na svijetu koji prikazuje crtane filmove i dječje serije iz produkcije tvornice snova Walta Disneya. Kanal je uz tehničke smetnje sa emitiranjem krenuo još jučer na večer, no danas je isključen vjerovatno sve do trenutka kada će tehničke smetnje biti otklonjene. Riječ je o poljskoj verziji Disney Channela koja je dostupna i na engleskom jeziku. Na Disney Channelu ćemo imati prilike gledati neke od najpopularnijih crtića kao što su Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck, Beauty and the Beast, Alladin, Tarzan, Snowwhite itd. Kanal zasad nije lokaliziran.

  Sci-Fi Channel:
  Kanal posvećen znanstvenoj fantastici, u ponudi Total TV-a očekujemo ga krajem idućeg mjeseca.

  Parametri novog transpondera:
  Satelit: Eurobird 16A
  Frekvencija: 10.931 GHz
  Polarizacija: horizontalna
  Symbol Rate: 27500
  FEC: 3/4
  Norma: DVB-S Mpeg2
  Kodiranje: NDS Videoguard
  Kanali: MGM, Eurosport 2, Pink Folk
   
  #1
  feho und murati gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.