Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Loewe povećao prodaju

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 8. Mai 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Loewe povećao prodaju


  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Proizvođač Loewe je u prva tri mjeseca imao promet od 73,4 milijuna eura i time je bio lagano iznad prošlogodišnje vrijednosti od 72,8 milijuna eura, zahvaljujući poslovanju u inozemstvu.
  Prema navodima ovog proizvođača rezultat je prije oporezivanja lagano porastao sa 0,7 milijuna eura na 0,8 milijuna eura. Promet u Njemačkoj porastao je za 3% sa 42,2, milijuna eura, dok je izvoz donio plus 7% na 31,2 milijuna eura, objavili su na web stranici.
  Udio u prometu 37'' LCD-a odrazio se i na promet cijele tvrtke. Tako se prošlogodišnji udio od 58% u prvom kvartalu 2010. godine popeo na 63%. Dobro posluje i segment audio i DVD-a. Ulazak na tržište novog uređaja, audio video media centera, skoro je udvostručio zaradu na 9,7 milijuna eura. Bruto marža u 1. kvartalu ove godine postigla je 24,8%, što je 1,6 % bodova ispod prošlogodišnje razine od 26,4%.
  Za ovu godinu Loewe računa s umjerenim porastom prometa, no htjeli bi doseći lanjsku razinu. Za druga osnovna tržišta Europe koncern planira poraste u dvoznamenkastim brojkama, dok se kod prometa računa porast u niskim jednoznamenkastim postocima.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.