Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Kazna za RTS

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 1. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  UEFA: Biće priče sa RTS-om

  [​IMG] Zvaničnici Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) razgovaraće sa predstavnicima Radio-televizije Srbije (RTS) o odluci da ne emituje direktan prenos utakmice četvrtfinala Lige šampiona, umesto kojeg je u utorak emitovan prenos sednice Skupštine Srbije.U saopštenju, UEFA navodi da su pitanja kazni i kompenzacija poverljiva informacija.
  U UEFA nisu želeli da komentarišu informaciju da bi RTS mogao da plati odštetu od milion evra, o čemu se spekulisalo u srpskim medijima.
  Navodi se da su ugovori sa emiterima predmet nacionalnog zakonodavstva svake zemlje, kao i da programska šema ponekad može biti promenjena.
  Sednica Skupštine Srbije, na kojoj se odlučivalo o usvajanju deklaracije o osudi zločina u Srebrenici, poklopila se u utorak sa terminom igranja četvrtfinalne utakmice Lige šampiona.
  Na oba kanala RTS-a je, u vreme kada je trabalo da bude emitovana utakmica između Bajerna i Mačester junajteda, išlo obaveštenje da će na molbu predsednice Skupštine Srbije Slavice Đukić-Dejanović biti nastavljen prenos skupštinskog zasedanja, a da će snimak utakmice biti emitovan naknadno.
  Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić izjavio je za Danas da su nadležni u vlasti obećali da će platiti eventualnu štetu Javnom servisu zbog toga što zbog prenosa sednice iz Skupštine Srbije nije emitovao predviđeni prenos fudbalske utakmice u Ligi šampiona.

  Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da parlament nema novca za nadoknadu RTS-u zato što je ta medijska kuća prenosila sednicu parlamenta.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.