Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von paradox_, 4. Mai 2010.

  1. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    ovde cu napisati sta je sve potrebno i kako pokrenuti novu digi tv kartu!kod mene radi na dreamboxu 7020 E1,CCcam_2.011/sbox!potrebne fajlove sam zapakovao u raru!
    sbox(prava na 755),sbox.conf(644) i users.sbox(644) staviti u var/bin!
    digiTV.list(644) staviti u var/keys---stavio sam dve mape,u jednoj su sidovi za hr pakete u drugoj srb!staviti onu listu u zavisnosti koju kartu posedujete!

    one dve skripte staviti u var/script(755)!ako koristite neku drugu verziju cccama,promeniti to u skriptama!ako hocete da vasu kartu prikazete u cccamu kao lokal,izabrati verziju cccama koja nije 2.1.4,inace ce prikazati kartu na hop 10!

    u sbox.confu sam dopisao gde treba rsa i boxkey i serijski broj karte upisati,ostalo ostaviti kako jeste,osim ovde!

    sci=/dev/sci0----->ovo je za donji citac u dreamu,ako vam karta u gornjem onda staviti na 1!
    ako je u phoenixu,onda ovako:
    sci=/dev/tts/0

    u users.sbox onda upisi neki user i pas za n liniju onda!

    [slot0]
    user=nekiuser
    pass=nekipass
    au=0

    onda u cccam.cfg upisati n liniju:

    N: 127.0.0.1 15000 nekiuser nekipass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256

    prebaciti u comon interface na cccam 2.0.11/sbox--novi start i to bi bilo to!ako hocete n liniju slati na drugi box ili pc server i tamo je pokazati kao svoj lokal onda u n liniji samo umesto 127.0.0.1 napisati lokalnu ip od server boxa!
     
    #1
    umago, murati und mrki47 gefällt das.
  2. narog_n
    Offline

    narog_n VIP

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.126
    Zustimmungen:
    590
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    jel to znaci da se nemora iscitavat box key iz recivera ili ipak treba. ima li koja druga jednostavnija opcija osim onog poljaka?????
     
    #2
  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    ne,nazalost!naravno da treba box i rsa key!jedina varijanta bez poljaka je ta,da ko je vec imao digi i izcitan boxkey i rsa,moze taj isti upotrebiti i za novu kartu,ko to nema,za sada jedino kod poljaka!60 € + postarina!i ja sam kod njega slao box i mogu da potvrdim da je sve dogovoreno ispostovano i proteklo bez problema!
     
    #3
    James_28 und mrki47 gefällt das.
  4. bihsecurity
    Offline

    bihsecurity VIP

    Registriert:
    24. Februar 2009
    Beiträge:
    264
    Zustimmungen:
    51
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    kako se ponasa s02 karta sa ovim emu, dali ima poboljsanja u ecm?...
     
    #4
  5. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    na digi je izmedju 0.350 i 0.400 radi dosta stabilno,imam nekoliko n linija razmenjenih i dosta clients budu prikaceni na digiju,bas sam pratio,ecm se nemenja puno !za ostale neznam,probaj!
     
    #5
  6. James_28
    Offline

    James_28 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. September 2009
    Beiträge:
    88
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    SCHWEIZ
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom



    A koje su sad mogucnosti izcitati rsa & box kad nam Poljaka vise nema ???

    :emoticon-0112-wonde

    Pozdrav
     
    #6
  7. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom




    hehehehhe ebiga
     
    #7
  8. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    pozz nacuo sam da sad to radi jedan rumun ali informacija nije potvrdjena
     
    #8
  9. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom




    ja cuo da se pojavio neki madjar i da uzima 10 €, valjda ima neki dongle i za 10 sec mu izbaci RSA i BK. ( tako se cuje po netu )
     
    #9
  10. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

     
    #10
  11. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

     
    #11
  12. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    pametno je sto ce brzo zaglaviti.....na to je kolega mislio...
     
    #12
    stepski_vuk gefällt das.
  13. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom


    aha

    pozdrav
     
    #13
  14. The_Patcher
    Offline

    The_Patcher Meister

    Registriert:
    10. August 2010
    Beiträge:
    918
    Zustimmungen:
    148
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    Pa jel niko nezna kako iskucati te borojeve ili svi koji znaju samo sute i uzivaju??
    i ja bih trebao moje brojeve!
    molim pomoc!
     
    #14
  15. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.742
    Zustimmungen:
    4.402
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Kako pokrenuti DigiTv Nagra 3 sa Sboxom

    Zdravo..

    koliko je meni poznato je to komplikovan proces..treba ti prvo jedan od Digi tv stari Boxova....onda ti treba jedan Program slican Jtag..preko kojega mozes da ulazis u Box...sto Normalno imaju samo digitv Tehnicari..do sad smo svi slali nase Boxove i Kartice kod jednoga Poljaka dok ga nisu uhapsili..sad neznam vise gdje i kome..mozda nam neko ovde napise gdje bi se sad moglo da posalje...
     
    #15

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.