Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Jel se to nazire kraj satelitskom piratstvu?

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Beastmaster, 9. Juli 2010.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.205
  Punkte für Erfolge:
  113
  Jel se to nazire kraj satelitskom piratstvu?


  Pozdrav svima. Piraterija nam je zamračila i ono malo što je bilo dostupno na satelitskom nebu.
  Digi Tv nam polako ode u novi Nagra3 sistem kodiranja, Grčka Nova mijenja kartice i polako isključuje stare koje su piratski razbijene. Viaccess također mijenja svoje kartice u Viaccess 4.0 i time nam uskraćuje prijem Francuza (bivšeg TPS-a i C+ koji su se ujedinili u novu platformu).
  Nakon objave da je pao famozni Power Wu, ništa se nije dogodilo - nema čak ni komercijalne objave hacka. Grčka Nova sa svojim novim karticama je čak zapaprila i CS-u (card share)!
  Naime na novim Irdeto karticama nalazi se implementiran ECM brojač. Ukoliko kartica ima više zahtjeva za ECM-om nego što bi to bilo u originalnom reciveru, jednostavno se gasi i nema slike na TV-u. Oni koji drže pay CS servere sad su lagano zabrinuti jer bi Irdeto tu mjeru mogao upotrijebiti na svim Irdeto platformama i tada bi Irdeto sistem bio najsigurniji. Nadam se da će nam kasno ljeto ili rana jesen osvijetliti satelitsko nebo novim hackovima ili barem nekim novim i inovativnim rješenjima.

  Autor: Sat Multimedia​
   
  #1
  Topi51, motumba und h.masic gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.