Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Intel Atom N280 novi procesor već na tržištu

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 23. Februar 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.742
  Zustimmungen:
  4.402
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  Intel je krajem prošlog tjedna započeo s isporukom novog Atom N280 procesora na PC tržište. Radi se o procesoru koji bi osjetno trebao popraviti grafičke mogućnosti prijenosnih računala.


  Novi Atom procesor s jednom jezgrom u kombinaciji s odgovarajućim čipsetom na matičnoj ploči omogućit će bolje grafičke rezultate uz manju potrošnju energije. Zanimljivo je da novi Intelov GN40 čipset uključuje hardverski video dekoder koji omogućuje nesmetano gledanje 720p HD video sadržaja.
  Intel je Atom procesor namijenio za pokretanje web aplikacija ili drugih softverskih aplikacija, dok će nove HD video funkcije omogućiti prijenosnim računalima pravo multimedijsko iskustvo, što nije bilo uključeno u prijašnjem procesoru Atom N270 s 945GSE čipsetom.
  Dodajmo i na kraju kako Atom N280 radi na 1.66GHz, brzina mu je sabirnice 667MHz, dok mu je potrošnja struje oko 2.5 Watta.
  Iako Intel nije objavio cijene novog čipa, poznato je kako će se naći u Asusovom Eee PC 1000HE prijenosnom računalu (399$), za koji Asus tvrdi da će mu baterija trajati i do 9 i pol sati.
  [​IMG]
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.