Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

GSP TV înlocuieşte Antena International

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 23. Mai 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.268
  Zustimmungen:
  16.896
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  GSP TV înlocuieşte Antena International
  Postul român de televiziune GSP TV înlocuieşte Antena International , Sesat, 16 ° est, 11 132 GHz vertical (SR 16300, FEC 3 / 4). Semnalul nu este criptat.

  Quelle: Satnews
   
  #1
  mateibasarab und emil1 gefällt das.
 2. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.268
  Zustimmungen:
  16.896
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  AW: GSP TV înlocuieşte Antena International

  GspTV intră pe platformele Dolce şi UPC, dar şi la cabliştii independenţi din ţară

  UPDATE 22 MAI Conducerea GSP TV s-a miscat repede după finalul abrupt al contractului cu RDS-RCS, tradus prin scoaterea postului din grila Digi sîmbătă seara, la ora 23:00, imediat după finalul campionatului. Astfel, surse din Intact spun că, de săptămîna viitoare, GSP TV va putea fi recepţionat pe alte platforme. Contractele cu UPC, cu Romtelecom şi cu cabliştii independenţi din ţară au fost deja semnate. De mîine, semnalul GSP TV să fie recepţionat de abonaţii Dolce, iar pînă la mijlocul săptămînii se va rezolva şi cu UPC. Vom reveni cu amănunte.

  UPDATE 21 MAI
  Imediat după finalul ultimei etape din Liga 1, RCS RDS a decis să scoată din grila de programe postul Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren. Pe frecvenţa pe care transmitea GSP TV a fost introdus DigiSport. Se pare că sîmbătă, la ora 23:00, s-a încheiat contractul între postul de televiziune şi operatorul de cablu.
  În afara sloganului "Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren TV", cel mai important mesaj comunicat de postul care în ultimii trei ani a transmis partide din Liga 1 este că "de la 23 mai poţi cere operatorului tău de cablu canalul GSPTV". Asta nu înseamnă că dacă îl ceri celor de la UPC, acolo unde nu se află în grila de programe, îl şi ai a doua zi, dar e foarte probabil ca în perioada următoare să se întîmple acest lucru.

  Pentru că relaţiile dintre Antena 1 şi RCS sînt îngheţate, finalul contractului pe care consorţiul format din cele două companii îl are cu LPF pentru drepturile TV ale Ligii 1 va duce şi la ruperea actualelor înţelegeri. Iar prima măsură cu care RCS-RDS ameninţă este scoaterea GSPTV-ului din grila de programe.

  Pentru a nu rămîne în aer în cazul RCS-RDS decide expulzarea, GSPTV se află în negocieri avansate cu UPC, DolceSport (platforma TV a Romtelecom) şi cu cabliştii independenţi pentru preluarea postului în grila acestora de programe. Conform cifrelor din piaţa Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren, apariţia GSPTV-ului în ofertele acestor distribuitori şi ieşirea de pe RCS RDS ar însemna pentru post o răspîndire cu cîteva procente mai mare decît în prezent, undeva spre 48 la sută. Dar prezintă o mare problemă, un public complet nou!

  Oamenii care au vrut neapărat să vadă meciurile din Liga 1 şi erau la UPC au migrat în aceşti trei ani la RCS, acolo unde se transmiteau majoritatea partidelor.

  Nu este exclus însă ca GSP TV să rămînă şi pe RCS RDS, pentru că şi în această direcţie se duc tratative, iar atunci ar ajunge la aceeaşi răspîndire ca Sport.ro.

  Conform hotnews.ro, numărul total de abonaţi la serviciile TV este de aproximativ 5,83 milioane de abonaţi. Doar pe segmentul serviciilor TV prin cablu, numărul abonaţilor era de circa 3,3 milioane.

  Toate calculele ar putea fi date peste cap însă de negocierile dintre Sabina Petre, director general Antena TV Group, şi Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, legate de vînzarea postului către LPF, unde ar fi transmise cele şase pachete de meciuri rămase nevîndute la licitaţie.

  Quelle: gsp.ro
   
  #2
  emil1 gefällt das.
 3. robi22
  Offline

  robi22 Ist oft hier

  Registriert:
  3. September 2009
  Beiträge:
  152
  Zustimmungen:
  59
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: GSP TV înlocuieşte Antena International

  GSP Tv va ramane o perioada necodat.

  CAnd vor fi semnate contractele cu retelele de cablu, dth si IPtv va fi codat in Power VU..

  Asa scrie si in oferta primita de persoanele care au in Romania retele de cablu.

  GSP ca putea fi preluat gratis.Costuri>Chirie decodor Power VU
   
  #3
  josef.13 und emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.