Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Grupul Vodafone contraatacă după lansarea serviciilor RCS&RDS în Italia

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 24. November 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Grupul Vodafone contraatacă după lansarea serviciilor RCS&RDS în Italia


  Grupul britanic Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobilă din lume, a lansat prin subsidiarele sale din România şi Italia o ofertă prin care ţinteşte comunitatea de aproape un milion de români aflaţi la lucru prin tarife reduse la apelurile între utilizatorii care locuiesc în cele două ţări. Clienţii români ai Vodafone, abonaţi sau utilizatori de cartele prepay, pot vorbi cu 7 eurocenţi pe minut în reţelele fixe şi cu 20 de eurocenţi pe minut în cele mobile dacă activează o opţiune cu un cost de un euro pe lună.
  Clienţii serviciilor prepay ai Vodafone Italia pot suna la un tarif de 7 cenţi în reţeaua Vodafone din România dacă plătesc o opţiune de un euro pe lună. Operatorul român RCS&RDS şi-a lansat în octombrie serviciile de telefonie mobilă din Italia. Veniturile totale ale Vodafone România au scăzut în prima jumătate a anului fiscal 2010-2011, încheiată la 30 septembrie, cu 12,4%, la 425,7 mil. euro, iar profitul EBITDA (înainte de dobânzi, impozitare, depreciere şi amortizare) a coborât cu 20,5%, la 177,1 mil. euro. Compania înregistra în aceeaşi perioadă a anului trecut venituri de 486 mil. euro şi un profit EBITDA de 223 mil. euro, conform raportărilor anterioare.

  zf.ro/business-hi-tech/grupul-vodafone-contraataca-dupa-lansarea-serviciilor-rcs-rds-in-italia-7739526
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.