Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Golub brži od interneta

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 15. September 2009.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Golub brži od interneta


  Jedna južnoafrička kompanija dokazala je da je prenos podataka uz pomoć goluba pismonoše brži nego internetom, koji u toj državi veoma teško funkcioniše.
  Dostupnost i brzina interneta u Južnoj Africi je ispod svakog nivoa zbog nedovoljne raširenosti frekvencijskog područja, a cene usluge su prilično visoke.
  Da bi ponizila najvećeg internet provajdera u zemlji Telkom, kompanija Anlimitid IT je po dresiranom golubu pismonoši poslala disketu vezanu za nogu iz grada Pitermaritsburga do obalnog grada Durbana.
  Golub Vinston je razdaljinu od 80 kilometara preleteo za jedan sat i osam minuta i uredno isporučio pošiljku. Za to vreme, Telkomova internet veza skinula je tek četiri odsto podataka.
  "Sada su se svi uverili da živimo u srednjem informacionom veku. Jedini što može da nas spasi je činjenica da se ovde naredne godine održava svetsko prvenstvo u fudbalu i do tada će, nadamo se, internet veze morati da se usklade sa svetskim standardima", rekao je predstavnik kompanje Anlimitid IT.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.