Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

Dieses Thema im Forum "Fritzbox Archiv" wurde erstellt von rcandreas, 26. Juni 2011.

  1. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    63
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    #1
  2. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.921
    Zustimmungen:
    9.666
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    weil du den box ua nicht hast

    und mit dem richtigem box ua , geht die karte ohne problemme , hier ein beweis das es geht , karte steckt in smargo in einem server , deswegen hop1 in der dream.

    [​IMG]
     
    #2
  3. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    63
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    was is das box ua?
    co to jest box ua?
     
    #3
  4. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.921
    Zustimmungen:
    9.666
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    box ua to cos takiego jak boxkey i rsakey

    jak tego nie masz to ta karta cie nigdzie nie poleci poza orginalnym recivierem
     
    #4
  5. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    63
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    umial bys mi w tym pomuc?
    gdzie mozna to zladowac? albo jak to ustawic?
    bardzo bym ci dzienkowal.
     
    #5
  6. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.921
    Zustimmungen:
    9.666
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    ja ci niestety nie pomoge bo nie mam sprzetu do tego , a sam w necie na 1000% nic nie znajdziesz bo nic nie ma
     
    #6
  7. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    63
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    naprawde, ale dlaczego jak mam sever na dm800 to dziala?
     
    #7
  8. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.921
    Zustimmungen:
    9.666
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    ta karte mozesz nawet czystym cccamem wyczytac , ale obrazu na 100% nie bedziesz mial

    bez box UA nie ma szans uruchomic tej karty
     
    #8
  9. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    63
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    ja pacze jako client na dm800 wtedy dziala ale przez fritzbox nie i dlazego??
     
    #9
  10. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.921
    Zustimmungen:
    9.666
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    bo ten co ci podaje przez CS nie daje ci reschere dlatego direkt w drimie leci a przez friza nie , bo tracisz 1 hop
     
    #10
  11. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    63
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    daje mi reshare bo przez dm800 mi podaje dalej do kumpla
     
    #11
  12. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.921
    Zustimmungen:
    9.666
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    to posprawdzaj porty w frizu , dyndns , itp.
     
    #12
  13. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    63
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    wszystko dziala, ja podaje inni odemnie pacza ale n-ka nie dziala.
     
    #13
  14. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.921
    Zustimmungen:
    9.666
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    no bo na nke nie masz reschere , czy to tak ciezko zrozumiec ??

    skoro wszystko inne leci tylko 1 nie , to znaczy ze ten 1 nie ma reschere
     
    #14

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.