Firefox 5 dostupan za download

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 23. Juni 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Firefox 5 dostupan za download

  [​IMG]
  Samo tri mjeseca nakon izlaska Firefoxa 4, Mozilla je izbacila Firefox 5 za desktop i Android uređaje. Firefox 5 je dio Mozillinog novog brzog razvojnog ciklusa, koji je najsličniji onome što Google radi sa svojim preglednikom Chromom, obećava dakle brže pretraživanje i ažuriranje. Uz malo sreće, Mozilla bi do kraja godine mogla izbaciti sedmu verziju Firefoxa.

  Vizuelno, Firefox 5 izgleda identično Firefoxu 4. Mozilla je dodala bolju podršku za web standarde, otklonila neke bugove, napravila poboljšanja performansi i dodala određene kodove.

  Novine uključuju:

  Podrška za CSS animacije; Bolja vidljivost za Do-Not-Track zaglavlje; Poboljšana podrška za JavaScript, kao i za HTML5, XHR, MathML i SMIL; Skladniji HTTP

  Također, Mozilla sada ima više mogućnosti za korisnike koji žele sudjelovati u beta testiranjima. Uz noćne i beta izdanja kanala, korisnici se također mogu odlučiti za korištenje novog Aurora kanala, koji će im omogućiti pristup određenim elementima i mimo beta izdanja. Firefox 5 je brži od četvorke, što znači da su korisnicima na raspolaganju najnovije i najveće funkcije preglednika.

  Za preuzimanje najnovijeg Firefoxa, kliknite na "check for updates" u izborniku "About Firefox".
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.