Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Firefox 5 dostupan za download

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 23. Juni 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Firefox 5 dostupan za download

  [​IMG]
  Samo tri mjeseca nakon izlaska Firefoxa 4, Mozilla je izbacila Firefox 5 za desktop i Android uređaje. Firefox 5 je dio Mozillinog novog brzog razvojnog ciklusa, koji je najsličniji onome što Google radi sa svojim preglednikom Chromom, obećava dakle brže pretraživanje i ažuriranje. Uz malo sreće, Mozilla bi do kraja godine mogla izbaciti sedmu verziju Firefoxa.

  Vizuelno, Firefox 5 izgleda identično Firefoxu 4. Mozilla je dodala bolju podršku za web standarde, otklonila neke bugove, napravila poboljšanja performansi i dodala određene kodove.

  Novine uključuju:

  Podrška za CSS animacije; Bolja vidljivost za Do-Not-Track zaglavlje; Poboljšana podrška za JavaScript, kao i za HTML5, XHR, MathML i SMIL; Skladniji HTTP

  Također, Mozilla sada ima više mogućnosti za korisnike koji žele sudjelovati u beta testiranjima. Uz noćne i beta izdanja kanala, korisnici se također mogu odlučiti za korištenje novog Aurora kanala, koji će im omogućiti pristup određenim elementima i mimo beta izdanja. Firefox 5 je brži od četvorke, što znači da su korisnicima na raspolaganju najnovije i najveće funkcije preglednika.

  Za preuzimanje najnovijeg Firefoxa, kliknite na "check for updates" u izborniku "About Firefox".
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.