Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Firefox 3.6 beta 1

Dieses Thema im Forum "Programe për PC" wurde erstellt von Bessat, 23. Dezember 2009.

 1. Bessat
  Offline

  Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  21. November 2008
  Beiträge:
  1.524
  Zustimmungen:
  744
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Moderator
  Ort:
  MediaWelt
  Firefox 3.6 beta 1 edhe më i shpejt se taniVersioni eksperimental i shfletuesit Firefox 3.6 i cili del këtë javë supozohet të jetë për një të katërtën herë me i shpejt në punë sesa versioni paraprak i tij. Këtë javë do të duhej të paraqitej versionin eksperimental i Firefox 3.6 i cili sipas portalit Betanews është për saktësisht 22.78 për qind më i shpejt sesa versioni i tij i mëhershëm. Deri tek kjo përllogaritje precize ata kanë ardhur pasi që kanë matur ekzekutimin e JavaScript dhe hapjen më të shpejtë të faqeve. Sipas testeve të tyre, shfletuesi i ri i Mozillas është nëntë herë më i shpejtë sesa shfletuesi Internet Explorer 7 i Microsoftit i cili operon në sistemin operativ Vista Service Pack 2. Natyrisht, sipas testeve të njëjta, Chrome 3.0 është 15.85 herë më i shpejtë, e edhe shfletuesi Apple Safari 4 është pothuajse 15 herë më i shpejtë sesa Internet Explorer 7.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.