Echolite

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von picikator, 16. Februar 2011.

  1. picikator
    Offline

    picikator Ist oft hier

    Registriert:
    31. Dezember 2010
    Beiträge:
    117
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    16
    imam total TV karticu NDS i gore navedeno smece od resivera
    nikako da podesim disecq


    na anteni imam sledece satelite - LNBove
    disecq1 Hotbird 13
    disecq2 Astra 19
    disecq3 Eutelsat 16
    disecq4 Thot 1

    sve sam opcije pokusao u resiveru da podesim ali i dalje
    mi javlja poruku NEMA SIGNALA

    ajd neka neko malo pojasni kako ovo postaviti
     
    #1
  2. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.390
    Zustimmungen:
    1.176
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Echolite

    Pozdrav
    Nisi jedin koji ima te probleme....
    Moras da podesis tonski znaci High i Low..
    Tako sam ja namjestio.....
     
    #2
  3. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: Echolite

    jasam par sati trazio dok nisam slucajno podesio a tacno je da vece smece od receivera nema
    pozz
     
    Zuletzt bearbeitet: 17. Februar 2011
    #3
  4. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Echolite

    ima li iko uputstvo za echolite 5668....
    ovo sto dobijes od njih je nista...
     
    #4
  5. lucky0201
    Offline

    lucky0201 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    9. August 2009
    Beiträge:
    85
    Zustimmungen:
    35
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Echolite

    Ovako to ide kod echolite: idete na napredna podesavanja,onda podesavanje LNB,LNB 1 mora da bude eutelsat16 Pa onda sve ostalo,kad to poredate onda mu dodjeljujes Diseqc nebitno koji onako kako ste poredali,to bi bilo to ukratko a ako odete dalje sa podesavanjem gdje stoje tamo High i Low mora da stoji tamo ULNB na high i low ako je nesto drugo nema slike,nadam se da sam pomogao ako nesto nije jasno pitajte.
     
    #5
    sarma gefällt das.
  6. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Echolite

    to je jasno,al kako da slozim listu programa kako ja hocu a ne ovu njihovu s brda s dola i na preskok.....
     
    #6
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.712
    Zustimmungen:
    4.374
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Echolite

    to kad se kupi Total tv.ljepo se njihov Box odnese u Podrum i stavi negdje gdje ga niko nevidi..onda se kupi jedan od Octagona ili mozda Dreambox 800..pa se kupi jedan smargo i podesi karta..i tako mozete jedino da uzivate u total tv..drugacije nista..
     
    #7
  8. limun123
    Offline

    limun123 Ist oft hier

    Registriert:
    4. November 2009
    Beiträge:
    155
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Echolite

    taj resiver je pravo smece, imam osjecaj kada su ga pravili da su krajsebe stavili taj resiver i jednu 2 litre domace sljive... rezultat je bijo ovo sta sad dobijamo...
     
    #8
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.712
    Zustimmungen:
    4.374
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Echolite

    i sta je jos naj zalosnije...hoce jos Novac za njega...:emoticon-0174-bandi:dfingers:
     
    #9
  10. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Echolite


    pozdrav,
    zasto mora biti 16° eutelsat na lnb1? ako sam ja poredao na mom diseqC 13° lnb1, 16° lnb2, 19° lnb3, 1° lnb4, onda bi logicki takve postavke trebale biti i u receiver unesene, ili?
    Moze li netko pojasniti u detalje , od samog pocetka.kad dodjem do napredna podesavanja pa nadalje...ne sanalazim se bas najbolje...
    hvala
     
    #10
  11. maxgo
    Offline

    maxgo Ist oft hier

    Registriert:
    16. Mai 2009
    Beiträge:
    191
    Zustimmungen:
    68
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Echolite

    Neznam sta ce nekom 4 ili vise lnb kada ne mozes nista sam da skeniras,
    samo sto ti oni puste.
    Ta kanta od resivera nije za nesto jace.
     
    #11

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.