DSR 5001 adv

Dieses Thema im Forum "Polnisch" wurde erstellt von ziut, 1. Juli 2008.

  1. ziut
    Offline

    ziut Newbie

    Registriert:
    28. Juni 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Hallo, bardzo prosze o pomoc.
     
    #1
  2. pukthefly
    Offline

    pukthefly VIP

    Registriert:
    3. Januar 2008
    Beiträge:
    2.982
    Zustimmungen:
    541
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: DSR 5001 adv

    Da ich kein Wort verstehen,wirst du bis heute Nachmittag warten müssen,bis mactep wieder Online ist.
    Der wird dir mit Sicherheit weiterhelfen können.
     
    #2
  3. ziut
    Offline

    ziut Newbie

    Registriert:
    28. Juni 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: DSR 5001 adv

    Danke ,aber ich habe geschaft. Alles hell.
     
    #3
  4. mactep
    Offline

    mactep Guest

    AW: DSR 5001 adv

    ...........:good:
    piękny to dus zrobiony brak rozwagi , jeżeli znowu razy problemy dawać powinienem , następnie urząd meldunkowy cię prosty
     
    #4
  5. ziut
    Offline

    ziut Newbie

    Registriert:
    28. Juni 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: DSR 5001 adv

    Po wgraniu listy kanalow nie bylo na nich kanalow Filmbox z Tr.11393 V.Te dwa kanaly znalazlem poprzez skanowanie i zapisalem na liste. Niestety nie moge ich rozjasnic. Czy jest jakas mozliwosc zeby to naprawic. Czy musi byc nowa lista na ktorej sa te kanaly. Z gory dziekuje za pomoc.
     
    #5
  6. mactep
    Offline

    mactep Guest

    AW: DSR 5001 adv

    Ponieważ jestem całkowicie wyszukiwania,
    jeśli już, ale nie netto uruchomić,
    a następnie liegta zwykle w Klawisze, inaczej ponownie na liście,
    może ponownie pojawiły się nowe wersje.
     
    #6
  7. ziut
    Offline

    ziut Newbie

    Registriert:
    28. Juni 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: DSR 5001 adv

    Niestety ale z tego co napisales nic nie rozumiem. Moze napisz troche jasniej. A moze wiesz gdzie szukac aktualna (nowa) liste kanalow z HB i Astry do Dsr5001adv? Du kanns mich auch an Deutsch antworten.
     
    #7

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.