Dsl 2000

Dieses Thema im Forum "Polnisch" wurde erstellt von banan61, 30. August 2010.

  1. banan61
    Offline

    banan61 Ist oft hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    107
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    NRW
    Hi,

    potrzebuje waszej rady!
    Do tej pory bylem w T-com i ze wzgledu na internet( DSL tylko 384kb) chce od nich odejsc do NetCologne (NetAachen) ktorzy mi obiecuja 2,3Mbit.
    Dzisiaj dzwoni gosciu z T-com i przekonuje mnie ze robie blad, bo tego mi nikt nie zapewni a jesli juz to bede mial tylko problemy bo internet i telefon beda na jednym leitungu i gdy bede serfowal i w tym momencie ktos bedzie dzwonij to predkosc spadnie (to sie zgadza? ) i bede mial tylko duze zaklocenia w telefonie.
    Jest to wszystko prawda? ma gosciu racje?Czy po prostu dalo by sie z tym zyc?
    Chcialbym miec szybszy internet na ktorym mi zalezy.
    Jesli ma ktos doswiadczenie w tej sprawie, prosilbym o rade.

    Dzeki za wszystkie rady.
    Pozdrawiam
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: Dsl 2000

    servos
    mam kd. od kilku miesiecy nie jest zly a szybki no i nie drogi,tanszy jak T-lekom
    modem dostaniesz gratis,a router sam kupujesz np.od nich,chyba ze masz swoj
    mfg.anton1963
     
    #2
  4. banan61
    Offline

    banan61 Ist oft hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    107
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    NRW
    AW: Dsl 2000

    Hi,

    dzieki za odpowiedz. Glownie chodzi mi o to, czy DSL 2000 nie jest za wolny na internet i telefon, i czy sa przez to jakies zaklocenia?

    Pozdro
     
    #3
  5. bobok
    Offline

    bobok Ist oft hier

    Registriert:
    11. September 2010
    Beiträge:
    132
    Zustimmungen:
    7
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dsl 2000

    ja mialem 1000 i lecialy 3 telefony i CS i inet rownoczesnie i nie bylo zadnych problemow

    a telekom ci bedzie wszystko mozliwe gadal byle bys nie odszedl od nich , bo znowu jeden klient mniej
    nie daj sie naciagnac bo telekom to najwieksze zlodzieje w niemczech
     
    #4
  6. rottulipan
    Offline

    rottulipan Newbie

    Registriert:
    11. März 2010
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Dsl 2000

    wez sobie alice 16000 ,mam ja od maja 2010,na poczatku byly problemy z telefonowaniem ,ale dostaniesz numer telefonu pod ktory mozesz zadzwonic z handy i ci wyreguluja portyi to wszystko,place teraz 19,90 na miesiac,chyba to cos mowi
    a sciaganie idzie z para z telefonowaniem,tzn nie ma problemow
     
    #5
  7. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.674
    Zustimmungen:
    9.529
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Dsl 2000

    @

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?



    nie sluchaj co t-com gada

    mialem od nich 2000 i angeblich wiecej nie szlo bo leitung zu alt , zu weit von der zweigstele usw.
    skundigowalem ich i teraz na tych samych kablach leci 7000 z 3 telefonami bez jakiego kolwiek problemu

    oni poprostu chca zebys u nich zostal i dalej placil , nic wiecej
     
    #6
  8. banan61
    Offline

    banan61 Ist oft hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    107
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    NRW
    AW: Dsl 2000

    Dzieki chlopaki!Macie racje i tak zrobilem ! no i nie zaluje.
     
    #7

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.