Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Drepturile tv: Liga 1, vândută în 5 bucăţi?

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von mateibasarab, 3. Mai 2011.

 1. mateibasarab
  Offline

  mateibasarab Hacker

  Registriert:
  28. Mai 2010
  Beiträge:
  408
  Zustimmungen:
  202
  Punkte für Erfolge:
  43
  Ort:
  BaWü
  Schimbare-şoc la drepturile tv din campionatul intern! Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat public că, la viitoarea licitaţie, programată cel mai probabil în luna martie, îşi propune să obţină o sumă mai mare din vânzarea drepturilor TV pentru Liga 1, peste 150 de milioane de euro. Noua strategie a lui Dragomir este să împartă partidele din prima ligă în mai multe pachete, iar acestea să fie câştigate nu de un singur post, ci de mai multe televiziuni diferite. La precedenta licitaţie, în martie 2008, drepturile tv au fost achiziţionate de către consorţiul RCS-Antena 1 contra sumei de 102 de milioane de euro, cu TVA inclus.

  Sport.ro intră şi ea în horă
  În afară de DigiSport şi Dolce Sport, alte trei posturi sunt interesate de transmiterea partidelor din Liga 1. Astfel, în tatonări cu bossul LPF se află TVR, Antena 1 (prin Gsp TV), dar, surpriză, şi Sport.ro. Televiziunea de sport a Trustului PRO pare să-şi fi schimbat abordarea. Dacă până acum şi-a păstrat ideea că trebuie să cumpere cât mai ieftin pentru o marjă de profit cât de cât generoasă, “copilul” celor de la PRO TV va începe să cheltuie sume importante. Sport.ro insistă în ultima perioadă să transmită mai multe meciuri amicale cu audienţă, iar şefii postului vor ca televiziunea să difuzeze, începând din vara acestui an, cel puţin un meci pe etapă din Liga 1. Singurul impediment ar fi vechea poveste cu interdicţia de a participa la licitaţiile pentru meciurile din Liga 1, primită de la Liga Profesionistă, în 2004, după ce PRO TV a reziliat unilateral contractul, refuzând să mai achite 1 milion de dolari.
  Cine ia drepturile online?
  Prin această fragmentare, preşedintele LPF Dumitru Dragomir vrea să-i mulţumească pe toţi partenerii media. De asemenea, se pare că opţiunile vor fi grupate astfel: 1 cu 2, 3 cu 4, 5 cu 6, 7 cu 8 şi 9 cu drepturile de Internet. De acestea din urmă sunt interesate Dolce Sport şi Antena 1, care dezvoltă proiecte special pe zona web. E posibil ca opţiunile să fie inversate, cum de asemenea e posibil ca una dintre televiziuni să preia două pachete din cele cinci puse în joc.
  Dolce, meciuri pe bani?
  Miza celor de la Dolce Sport este să preia cele mai importante meciuri şi să le ofere – conform unor surse din Romtelecom – în sistem pay-per-view. Le va fi însă foarte greu, fiindcă vor avea de înfruntat RCS&RDS, care a deschis încă două televiziuni în ultimele luni: Digi Film şi 10TV, iar peste câteva zile vor oficializa şi achiziţionarea televiziunii SportKlub. 10TV este un post generalist şi n-ar fi exclus ca unul dintre meciurile din Liga 1 să fie transmis chiar la postul unde director general este Radu Moraru, acesta visând să ajungă să se bată, de la egal la egal, cu PRO TV şi Antena 1.

  sursa:Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #1
  emil1 und josef.13 gefällt das.
 2. robi22
  Offline

  robi22 Ist oft hier

  Registriert:
  3. September 2009
  Beiträge:
  152
  Zustimmungen:
  59
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: Drepturile tv: Liga 1, vândută în 5 bucăţi?

  Liga 1 are o mare problema...

  Sa vedem cum o sa fie rezolvata..
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.