Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

dreambox 500s -totalna blokada

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von Die nackte Kanone, 2. März 2012.

  1. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    servus,
    imam problem s mojim dreamboxom.zablokirao i od tada nista vise ne funkcionira-vise ne pokazuje sliku.probavao sam ga iskljuciti iz struje ali ni to nije pomoglo,niti ga mogu upravljati daljincem.ako ima netko na forumu da mi pomogne?
    hvala unaprijed
     
    #1
  2. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.263
    Punkte für Erfolge:
    113
    hi
    mozda ti speicher pun pa zaledi,na kratko ja bi ga na novo flesirao pa onda vidi dalje u cemu je!
     
    #2
  3. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    918
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Novi Image ubacit ili da mu nije riknio izpravljac za struju???
     
    Zuletzt bearbeitet: 2. März 2012
    #3
  4. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    servus, napravio sam novi DreamUP i dobijem ergebnis da je box ziv, sve to pospremio i zakljucio, zamijenio adapter (Novi) ali i dalje ne funkcionira.i dalje gori zelena lampa koju ne mogu iskljuciti niti daljinskom niti rucno, niti dobijam bilo kakvu dojavu -sve crno. Edit/Delete Message
     
    #4
  5. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    918
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Jesi ubacio novi Image preko Dreamup??
     
    #5
  6. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8

    a gdje da downloadujem taj image i koji?
     
    #6
  7. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    918
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Bilo koji Image sto pase za tvoj Box jeli clone ili orginal box, imas ti na forumu u datebase gore na stranici
     
    #7
  8. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    ubacio Gemini 4.70 DM 500 No Time Bomb Hepsiteknik by meteor ...sa DreamUp-om...nista od toga:(
     
    #8
  9. narog_n
    Offline

    narog_n VIP

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.126
    Zustimmungen:
    590
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    ispustio je dusicu, pokoj mu vjecni.....:(:emoticon-0155-flowe
     
    #9
  10. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    918
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Probaj ga ostavit cijeli dan-noc bez struje ako to nisi vec uradio, i onda ponovo ubaci Image.
     
    #10
  11. harly48
    Offline

    harly48 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. August 2009
    Beiträge:
    32
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    BW
    ziv je

    Nemoj odustajati dok gori svijetlo ziv je, probaj neki drugi image.
    Sa kojim deeamup si koristio.
    probaj nekoliko puta uspijet ces ,ziv je i meni se znalo to dogadati.:emoticon-0155-flowe
     
    #11
  12. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8

    tako je harly.nakon mukotrpne krvave borbr uspio sam ga vratiti u zivot.probao nekoliko image-a dok nije upalilo, ali sve ok.
    hvala svima na pomoci i podrsci... :emoticon-0167-beer: :emoticon-0167-beer:
     
    #12
  13. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.263
    Punkte für Erfolge:
    113
    Uzmi taj Gepachte DreamUP i kad ces flesirat nemoj stavit kvacicu kod USE NETWORK i eto ti i jedan dobar Image od Nemesisa pored pa javi onda! Image sam ubacio u Datebase evo ovde
    A ako to nece proradit onda ti drugo ne preostaje #### JTAG ### !!!!

    p.s.ebga ja zakasnio
     
    #13
  14. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    nakon ubacivanja ovog image-a Gemini_0470.Cccam2.2.1-sat-linux -by riyad66 sve opet ok osim sto nema deutsche sprache i teletext ne mogu pronaci na koji gumb.nema ga vise na onom gdje je ranije bio i svaki put kad izgasim box i novi start napravim uvijek mi dodje comon interface.kako napraviti da zauvijek ostane cccam?
     
    Zuletzt bearbeitet: 11. März 2012
    #14
  15. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    kada ti je cccam aktiviran instaliraj nesto preko blue panel kao naprimer neki codec ili ispod locales imas nemacki jezik. onda ti se restarta receiver i trebalo bi normalno da ti ostane cccam.
     
    #15

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.