Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Disney XD i u Srbiji

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von goran333, 20. Juni 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  Disney lansira Disney XD za Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i BiH

  Svjetska medijska grupacija Walt Disney najavljuje da će na jesen ove godine pokrenuti novi dječji tv kanal u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu i Bosni i Hercegovini, a riječ je o tv kanalu Disney XD čiji je glavni fokus na dječacima uzrasta od 6 do 14 godina, a brojnim kvalitetnim programima zasigurno će osvojiti i djevojčice.Kanal će, očekivano, zamijeniti dosadašnji dječji kanal Jetix u svim kabelskim i drugim digitalnim platformama, a emitirat će u lokaliziranom obliku (na srpskom jeziku). Informacije o dolasku Disney XD u Srbiju donosi zastupnik ovog dječjeg kanala, MARCON AG, a prenose neki tiskani i elektronički mediji u Srbiji.

  [​IMG]

  Disney XD
  predstavlja uzbudljivu kombinaciju igranih i animiranih programskih sadržaja za najmlađe gledatelje. Namijenjen je dječacima i njihovoj želji za otkrićima, dostignućima, sportom (u suradnji sa američkim sportskim TV kanalom ESPN čiji je vlasnik također Disney), avanturom, glazbom, video igrama i humorom.
  U programskoj shemi novog dječjeg kanala isticat će se igrani filmovi čuvenog filmskog studija Walt Disney, kao i izvanredni animirani programi (novi i iz arhive) - serije i filmovi, kao i popularni lokalni programski sadržaji. Kao što smo već napomenuli, Disney XD će zamijeniti postojeći dječji tv kanal Jetix, a u programskim blokovima će emitirati i lokalne reklame.
  Potpredsjednik i generalni direktor kompanije Disney Channel za Središnju i istočnu Europu Macijej Bral izjavio je: "Disney XD je novi medij koji nasljeđuje uspjeh tv kanala Jetix u Srbiji, jednog od najpopularnijih dječjih tv kanala u svijetu. Novi ekskluzivni programi privući će brojnu publiku, a brand "Disney" uvećat će prepoznavanje kvalitete kod gledatelja i omogućit će da, u suradnji sa ostalim Disneyevim kompanijama napravimo Disney XD vodećim brandom zabavnog karaktera namijenjenog dječacima u Srbiji."
  Ova informacija dolazi nakon uspješnog lansiranja tv kanala Disney XD u SAD u veljači ove godine, a koji je debitirao sa rekordnom gledanošću već tijekom premijernog vikenda emitiranja - gledanost je dosegnula cifru od impresivnih 15.7 milijuna gledatelja uključujući 6.5 milijuna djece (uzrasta od 6 do 14 godina). Disney XD također je lansiran u Francuskoj 1.4.2009 godine. Disney Channel WorldWide ima u svijetu najuspješniji portfelj dječjih kanala - kompanija kontrolira 98 TV kanala i/ili signala dostupnih u 167 zemalja na 32 jezika.


  pozdrav
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.