DigiTv Argus VIP

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von eduardo77, 4. November 2009.

  1. eduardo77
    Offline

    eduardo77 Newbie

    Registriert:
    23. August 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Hallo moze li meni neko pomoci. Ima li nacin da se Digitv na argus VIP gleda? Mozda kljucevi ukucati....
    Hvala unapred
    poz
     
    #1
  2. Misko
    Offline

    Misko Ist oft hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    136
    Zustimmungen:
    80
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Austria
    AW: DigiTv Argus VIP

    zdravo eduardo...nadam se da mislimo na isti resiver i da nisam pogrijesio ali u vezi tog resivera imas ovde link http://www.digital-eliteboard.com/forumdisplay.php?f=787 gdje je dosta toga opisano pa cak i o CS ...predpostavljam da znas njemacki pa pogledaj malo...nakon ubacivanja najnovijeg ILTV softwera trebas jos jedan Softcam da ubacis da bi proradio DIGI koliko sam ja shvatio...za vise pomoci i podrske vjerujem da Beastmaster ili neki drugi MOD ti moze pomoci...pozz
     
    #2
    ultra-my gefällt das.
  3. eduardo77
    Offline

    eduardo77 Newbie

    Registriert:
    23. August 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: DigiTv Argus VIP

    Hvala za brzi odgovor Misko. Nemacki znam, Iltv imam najnoviji. Samo taj softcam nemugu nac nigde. Mozda ima jos neko (MOD) :thank_you: da me spasi....
     
    #3
  4. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.712
    Zustimmungen:
    4.374
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: DigiTv Argus VIP

    Zdravo Jarane...

    Nije Prob... Misko je vec bio postavio softcam ..ali nema veze evo jos jedan Put...vidi dole sam ti postavio..odpakuj i ubaci u svoj Box...
     
    #4
    biha gefällt das.
  5. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: DigiTv Argus VIP

    Ako imas vec na njemu iltv ubacen onda ti netreba nikakav softcam
    probaj ovo Menü-Conditional Access/ Smart Card/ Key editor otvorice ti se keymeni tu nadi nagra2 ispod toga trazi provider 2111 digi tv ukucaj ispod njega kljuc i to ti je to
     
    #5
    biha gefällt das.
  6. eduardo77
    Offline

    eduardo77 Newbie

    Registriert:
    23. August 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: DigiTv Argus VIP

    Hvala momci vi ste najbolji....:emoticon-0137-clapp
     
    #6

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.