Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Digi TV u db600?

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von lafomamone2, 7. März 2010.

  1. lafomamone2
    Offline

    lafomamone2 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    13. Januar 2010
    Beiträge:
    35
    Zustimmungen:
    15
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Messtechniker
    Ort:
    Linz
    Posto kako moderator Beastmaster kaze, da digi tv krajem aprila prelazi na novi sistem kodiranja,
    interesuje me dali ce se digi tv kljucevi i dalje moc skidat sa TechsatKeyDownloader-om?
    Ili i to sa krajem aprlila prelazi u proslost?
    I ako je sve to istina, onda bi ja sebi legalno kupio digi tv abo kartu, ali neznam dali bi ta karta funkcionirala u mom db600?

    U naprijed hvala
     
    #1
  2. ismethoro
    Offline

    ismethoro Ist oft hier

    Registriert:
    29. September 2008
    Beiträge:
    167
    Zustimmungen:
    85
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Digi TV u db600?

    Nema vise skidanja kljuceva nakon izmjene kartica u Digi Tv paketu.
    Isto kao sto su i spanci i poljaci i svabe presli na novi sistem pa i dalje ostalo sve crno nakon izmjene.
    A karticu nemozes koristiti tek onako u drugom resiveru jer su Digi TV Resiver i Kartica vezani i morao bi ti netko iscitati BK RSA KEY iz onog seta koji bi dobio recimo pa da ga uneses u DM da bi ti proradilo .

    Pozz
     
    #2
    lafomamone2 gefällt das.
  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Digi TV u db600?

    zasada jos nema resenja za taj problem osim ovog poljaka koji sigurno ima nekoga u nagri i taj mu pokazao kako se to radi pa sada covek zaradjuje stime!evo ti ovde ima link sto vodi ka njemu!uzima 60 € za to + postarina! https://www.digital-eliteboard.com/showthread.php?p=601949#post601949

    ako se odlucis za tu investiciju karta ce ti raditi u dreamboxu sa kombinacijom oscam/cccam!u oskam server ces ubaciti ovakav konfig!

    [ reader]
    label = DigiTV
    protocol = internal
    detect = CD
    device = /dev/sci0
    group = 1
    emmcache = 1,3,2
    mhz = 368
    ReconnectTimeout = 20
    DisableServerFilter = 1
    n3_boxkey = xxx ->tvoj box key od resivera
    n3_rsakey = xxxx -> tvoj rsa key od resivera

    u oscam,conf ovako

    [global]
    Nice = -1
    LogFile = stdout
    MaxLogSize = 102400
    Sleep = 0
    FallbackTimeout = 2
    ClientTimeout = 5
    ClientMaxIdle = 120
    CacheDelay = 150
    WaitForCards = 1
    PreferLocalCards = 1

    [newcamd]
    key = 0102030405060708091011121314
    port = 15000@1802:002111,002101,000000


    oscam.user ovo

    [account]
    user = dummy
    pwd = dummy
    group = 1
    uniq = 0
    caid = 1802

    u cccam.cfg onda n liniju stavis

    N: localhost 15000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    ove fajlove,oscam.server,oscam.user i oscam.conf stavljas u var/tuxbox/config,oscam binarni ide u var/bin-->755 atributi!startup skripta oscam_cccam.sh kopira se u /var/script-->755,ovo je samo za gemini skripta!
     
    #3
    lafomamone2 gefällt das.
  4. lafomamone2
    Offline

    lafomamone2 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    13. Januar 2010
    Beiträge:
    35
    Zustimmungen:
    15
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Messtechniker
    Ort:
    Linz
    AW: Digi TV u db600?

    Prvo da se zahvalim Pardoxu i ismethori za brze odgovore (button "Danke" sam vec pritisko).:emoticon-0148-yes:

    Postoji li onda ikakva druga opcija CS-a digi tv karti (bez da se kontaktira ovoj poljak)?
    Dali se moze sharenit sa orginalnim digi tv reciverima?
     
    #4
  5. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Digi TV u db600?

    za sada nepostoji nijedna opcija,osim da da putem cs-a dobijas od nekog digi tv,sa originalnim boxom sharanje nece ici!
     
    #5
  6. lafomamone2
    Offline

    lafomamone2 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    13. Januar 2010
    Beiträge:
    35
    Zustimmungen:
    15
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Messtechniker
    Ort:
    Linz
    AW: Digi TV u db600?

    Ne kontamDu mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren. Kako to da nisu i svabe (sky) primjenili isti sistem kao i rumuni (digi tv). "Privezali" orginalnu kartu za orginalni reciver, pa ko voli nek izvoli.
    Ili zadnja solucija onaj tvoj poljak sa Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
     
    #6
  7. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Digi TV u db600?

    nisu se setili,svabe!a za poljaka,ako hoces,i ja imam u planu digi da se predplatim!pa mozda dobijemo popust!
     
    #7
  8. lafomamone2
    Offline

    lafomamone2 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    13. Januar 2010
    Beiträge:
    35
    Zustimmungen:
    15
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Messtechniker
    Ort:
    Linz
    AW: Digi TV u db600?

    Pa kad bude soweit tj. kad prestanu radit ovi "jos aktualni" kljucevi za digi tv, mozemo se cut preko PN-a radi popusta kod poljaka. Vrlo rado.

    Pozdrav
    lafomamone2
     
    #8

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.