Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Digi TV INFO

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 14. Juli 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.195
  Zustimmungen:
  16.796
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Digi TV INFO

  Noul post de televiziune al RCS&RDS ce va fi lansat în această toamnă ca și televiziune de știri se numește Digi TV Info.

  Potrivit datelor furnizate de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), consorțiul RCS&RDS a primit o licență de satelit pentru un canal de știri intitulat Digi TV Info. Licența a fost atribuită încă din 20 martie 2008.

  Dacă inițial în presă s-a zvonit că noua televiziune se va numi Digi News, iată că la CNA licența poartă alt nume. Potrivit datei de atribuire a licenței de satelit, conducerea RDS&RCS, avea planuri de a lansa pe piață o televiziune de știri încă din martie 2008.

  În prezent, televiziunea se află în faza de pre lansare, formându-și echipa prin racolarea reporterilor și producătorilor de știri de la alte televiziuni naționale. În ultimele trei luni, numai din curtea Antenelor au migrat către Digi 7 persoane. Reporterii Bogdan Ocnaru, Laurențiu Rădulescu, Vasile Marcu, Stelian Muscalu și Ioana Hagi Stan au decis să plece la noul post tv. La fel au făcut și editoriul de știri Radu Maxim și producătorul general al Observatorului Antena 1, Mihai Stegerean, care acum este directorul noului post tv al RCS&RDS.

  Odată cu lansarea în această toamnă a Digi TV Info, numărul canalelor de șiri din România crește la 4. În prezent există trei televiziuni de știri naționale, Realitatea TV, Antena 3 și TVR Info.


  Quelle: exclusivNews.ro
   
  #1
 2. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.195
  Zustimmungen:
  16.796
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  AW: Digi TV INFO

  Digi News va începe să emită în luna decembrie

  Digi NEWS, televiziunea de știri a colosului RCS&RDS, va fi lansată în luna decembrie a acestui an. În prezent se lucrează la finalizarea amenajării studiourilor de știri.

  După ce inițial se zvonise că emisia postului de știri va începe în luna septembrie, aceasta a fost amânată pentru luna decembrie, întrucât studiourile nu sunt finalizate. Între timp continuă racolările de reporteri, prezentatori și tehnicieni de la celelalte televiziuni pentru formarea echipei.
  Ultimul intrat în echipa Digi NEWS este reporterul Antena 1, Sergiu Voicu. El se alătură unei lungi liste de vedete și reporteri importanți care au decis să părăsească Antenele în favoarea noii televiziuni de știri.

  Digi NEWS se dorește a fi o televiziune de știri serioasă, fără cancanuri și fără culoare politică. Au fost racolați atât oameni de la Antena 1 și 3, Pro TV, B1 TV, Prima TV cât și de la Realitatea TV, iar lista este încă deschisă.

  Directorul televiziunii este Mihai Stegerean, fostul producător al Observatorului Antena 1.

  Nu se știe pentru moment data exactă a emisiei și nici numele noii televiziuni. Conducerea televiziunii încă se mai gândește cum să numească postul de știri. Potrivit datelor furnizate de CNA, licența a fost atribuită în 20 martie 2008, pentru numele de ”Digi TV Info”. În prezent se vehiculează mai multe denumiri printre care și Digi NEWS.

  Deși nu emit în prezent, echipele Digi NEWS merg pe teren, adună știri de la toate evenimentele majore și astfel își construiesc arhiva de știri, lucru pe care îl fac de circa 6 luni de zile. Acest lucru denotă că managementul stației tv nu pune ”carul înaintea boilor”, prin începerea emisiei fără o arhivă în spate, semn că noul proiect tv va fi unul extrem de ambițios și celelalte televiziuni ar trebui să se teamă de noul concurent.

  Odată cu apariția noii televiziuni a RCS&RDS, numărul televiziunilor de știri va crește la 6. În prezent în România emit ca și televiziuni de știri: Antena 3, Realitatea TV, TVR Info, B1 TV și RTV.

  Sursa: exclusivNews
   
  #2
  mateibasarab und emil1 gefällt das.
 3. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.195
  Zustimmungen:
  16.796
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Digi 24 HD, aşa se va numi televiziunea de ştiri a RCS&RDS

  Noul canal de ştiri ce aparţine colosului media, RCS&RDS, se va numi Digi 24 HD, şi va fi lansat în luna martie 2012.

  După îndelungi căutări şi negoicieri, reprezentanţii RCS&RDS, au decis ca noul canal de ştiri să se numească DIGI 24 HD. Iniţial, RCS&RDS a obţinut licenţa de la CNA pentru numele de Digi TV Info. Ulterior au fost vehiculate mai multe variante de nume precum, Digi News şi Digi TV.
  Lansarea televiziunii de știri ar urma să aibă loc abia în luna martie 2012.
  Surse din interiorul companiei RCS&RDS au declarat pentru exclusivNEWS.ro că pachetul grafic al televiziunii de ştiri va fi unul simplu, similar cu cel de la CNN, iar culorile au fost schimbate din albastru şi roşu în mov şi alb.

  După demisia lui Mihai Stegerean din 2 decembrie 2011, conducerea televiziunii este asigurată de George Orbean, Project Manager al canalului tv.
  La ora actuală echipa de știri a Digi 24 HD este formată din 23 de reporteri și peste 14 prezentatori pentru jurnalele de știri, meteo și emisiuni.

  Deși nu emite pentru telespectatori, echipa Digi 24 HD lucrează în regim de emisie, adică ”emit în orb”. Au program zilnic, cu emisiune matinală, cu știri din oră în oră, cu transmisii live de la cele mai importante evenimente din Capitală și din țară. Transmisii live de la Parlament, Președenție și Guvern.

  Echipa de ştiri se măreşte în continuare iar în această lună au ajuns la DIGI 24 HD, mai mulţi operatori pentru carul DSNG. Este posibil însă, ca unul din producătorii de ştiri, Petre Chirtop să plece în luna ianuarie la Realitatea TV.
  Odată cu lansarea noului canal de ştiri, RCS&RDS va avea în portofoliu numai puţin de 8 televiziuni: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Film, U TV, 10 TV, Hit Music Channel şi Digi 24 HD.

  Quelle: exclusivNews

  [​IMG]
   
  #3

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.