cs preko umts

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Die nackte Kanone, 17. Oktober 2011.

  1. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    hi,
    neka mi ne zamjere oni koji su odgovorni na ovom forumu jer cu mozda postaviti temu koja vec negdje vjerojatno postoji, koju ja nisam uspio naci ( samo na njemackom, a tamo razumijem samo bahnhof).stoga bi zamolio onoga tko mi moze pomoci oko pitanja cs i umts,
    da li je moguc cs preko umts i kako (molim za opsirniji opis)?
    posjedujem umts od O² 1gb i dreambox 500s.

    hvala
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Biljan
    Offline

    Biljan Ist oft hier

    Registriert:
    2. Juli 2010
    Beiträge:
    170
    Zustimmungen:
    216
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Salzburg
    #2
  4. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    Moze treabi ti Modem/Router sto ima funkciju 3G/4G (UMTS) ustekas un njega Usb stik i onda sa Eternet kablom povezes Modem i 500S. Pitanej je samo sto je i kolega@ Biljan pito je hoces samo da budes klient ili hoces da djelis karticu tvoju sa drugima, onda ti treba Modem sto mozes otvorit port.

    pozdrav
     
    #3
  5. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: cs preko umts

    da, to sam zaboravio napomenuti-kao klient... i zamolio bih vas ako mi mozete reci koji su modemi najbolji do najpovoljniji za to i moram li na novo sve instalirati u dm 500s ili jednostavno to sve samo spojiti kako je misko1234 opisao.
    hvala
     
    #4
  6. Biljan
    Offline

    Biljan Ist oft hier

    Registriert:
    2. Juli 2010
    Beiträge:
    170
    Zustimmungen:
    216
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Salzburg
    AW: cs preko umts

    Neznam kako ide u Njemackoj i sta nude. U Austri uzmes Router od svog Provaidera koji navodno nekosta nista (ugovor 24 mjeseca). Spojis sa dm i treba da DHCP bude aktiviran. Taj sto ti daje liniju trebao bi da ti pomogne ako se nerazumijes, svega 5min. posla preko teamViewer. inace pomoce ti neko sa foruma.

    Pozdrav
     
    #5
    Die nackte Kanone gefällt das.
  7. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    Jedan Pajdo koristo ovaj modem ( poslo sam ti PM) samo spojis 500S sa kablom nemoras nista mjenjat upali samo DHCP na reciveru i Modemu, i narvno moras u modemi da postavis konfiguraciju od tvog provajdera (zugangsdaten ubacit u modem).

    pozdrav
     
    #6
    Die nackte Kanone gefällt das.
  8. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: cs preko umts

    ja imam fritz!box (sl wlan) koji ima prikljucak za usb- B stecker 233 i ako bi fritzia i umts stik spojio sa adapterom "B stecker auf A buchse" da li bi to funkcioniralo?
     
    #7
  9. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: cs preko umts

    pozz
    nasao sam nesto na youtube. mozda ce ti ovo malo pomoci uvezi fritzbox
    [video=youtube;z8aowi18XR0]http://www.youtube.com/watch?v=z8aowi18XR0[/video]

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    Zuletzt bearbeitet: 18. Oktober 2011
    #8
  10. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: cs preko umts

    ima li netko iskustva sa Fritz!Box sl wlan i O²?
     
    #9
  11. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: cs preko umts

    hallo misko1234, mozes li molim te pojasniti kako da ubacim ip adresu i netmask u dm? nabavio sam tp link koji si mi preporucio i uspostavio sam internet ali ne mogu dm da aktiviram...dhcp je ukljucen i na routeru i na dm-u ali ne ide.kad zelim da testiram netzwerk na dm-u onda imam samo nameserwer i gateway zeleno a ip i netmask ostaju crveni...ako ima netko na forumu da mi pomogne bio bih mu zahvalan... pozdrav
     
    Zuletzt bearbeitet: 3. November 2011
    #10
  12. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    Je si aktviro u dm Netzwerk tamo dije DHCP tu moras i to da aktviras.

    pozdrav
     
    #11
  13. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: cs preko umts

    ide sa tp link...uspio sam.pozdrav
     
    #12
  14. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    super, daljinski u ruku i :emoticon-0170-ninjauzivaj
     
    #13

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.