Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Crime and Investigation uskoro i u ostatku Europe

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von goran333, 19. Juni 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  Crime and Investigation uskoro i u ostatku Europe

  Poznata medijska grupacija AETN Networks planira svoj popularni kanal Crime and Investigation Network pokrenuti i u ostatku kontinentalne Europe. Kanal je trenutno dostupan samo u Velikoj Britaniji, Irskoj i Turskoj gdje je stekao veliku popularnost. [​IMG]

  Naime, taj je kanal ovih dana dobio zasebnu licencu od britanskog regulatora Ofcom za emitiranje izvan Velike Britanije. Za Broadband TV News iz AETN su potvrdili da najnovija licenca omogućava pokretanje kanala za Europu ali i šire.
  "Naš je cilj pokrenuti sve brandove iz našeg portfelja, što uključuje History, Crime and Investigation Network (CI), Biography Channel, Military History Channel, History HD, Crime and Investigation HD i Bio HD na svim tržištima diljem svijeta," rekli su iz AETN.
  CI je sa emitiranjem krenuo prije čak četiri i pol godine, a kao što mu samo ime govori posvećen je programskim sadržajima s temom kriminala. Kanal je između ostalog dostupan i u jugoistočnoj Aziji te Afričkim zemljama. U Hrvatskoj emitiraju History Channel i History HD - oba lokalizirana na hrvatski jezik pa se stoga s pravom možemo nadati da će i Crime and Investigation Network slijediti korak History Channela. History Channel je dostupan u IPTV platformama MAXtv i Iskon.TV te u DTH platformi Total TV (16° istočno).
  [​IMG]
  Po svemu sudeći, u kontinentalnoj Europi ćemo uskoro uživati u brojnim atraktivnim kanalima iz produkcije AETN networks.
  (Broadband TV News)  pozdrav
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.