Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Cola Steaua

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von josef.13, 25. November 2010.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.201
  Zustimmungen:
  16.803
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Steaua si-a lansat o bautura racoritoare: Cola Steaua

  de Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren HotNews.ro
  Joi, 25 noiembrie 2010, 15:51 Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos RegistrierenRos-albastrii lanseaza Cola Steaua
  Foto: Agerpres


  [​IMG] Steaua a lansat, joi, in premiera pentru un club de fotbal din Romania, o bautura carbogazoasa. Ros-albastrii vor avea propria bautura: Cola Steaua.

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  "Astazi, in premiera pentru un club de fotbal din Romania, Steaua Bucuresti, cel mai titrat club de fotbal din tara, lanseaza prima bautura racoritoare a unei echipe de fotbal: COLA STEAUA.

  Produsul lansat astazi este o bautura deosebita, care concureaza cu usurinta produsele din segmentul Cola ale celor mai importanti jucatori mondiali de pe aceasta piata.

  Reteta a fost dezvoltata si produsele vor fi livrate de catre Doehler Group, companie din Germania, lider mondial in domeniul productiei de ingrediente pentru industria bauturilor racoritoare. Este o bautura fara conservanti, care contine doar arome naturale si are un gust inconfundabil de Cola, care te energizeaza de la prima pana la ultima picatura, dandu-ti avantul de care ai nevoie pentru cel putin 90 minute. Se consuma, de preferinta, rece pentru a te bucura pe deplin de gustul care te marcheaza.

  Cola Steaua este ambalata la peturi de doi si 0,5 litri, cu eticheta embosata, precum si la doza de 0,33 litri, este disponibila in toate retelele moderne de hypermarketuri si, desigur, poate fi servita la toate punctele de catering din stadionul Steaua".  [​IMG]
   
  #1
 2. tjd1971
  Offline

  tjd1971 Newbie

  Registriert:
  18. Februar 2010
  Beiträge:
  6
  Zustimmungen:
  0
  Punkte für Erfolge:
  1
  AW: Cola Steaua

  parca nu sint agitati ei destul de cioban ,cola le lipsea.in alta ordine de idei rusine sale fie tuturor echipelor din romania ,am fost la un meci TG MURES CU CRAIOVA si ce sa vezi nici un fanion ,fular sau tricouri si se mai pling de lipsa de bani pai fratilor de unde daca voi nu stiti sa faceti bani .
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.