Čarli TV na Eutelsatu W2

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 24. Februar 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.712
  Zustimmungen:
  4.374
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  Slovenski Čarli TV nekodirano na Eutelsatu W2


  Orbitalna pozicija 16° istočno od danas je bogatija za još jedan slovenski kanal, a riječ je o glazbenom kanalu TV Čarli koji se pridružio multipleksu slovenskog STN-a (Satellite Telecommunications Network) na frekvenciji 12.726 GHz V, Symbol Rate 30000, FEC 3/4 u Mpeg2 nekodiranom obliku.


  Podsjetimo, prije nekoliko dana na istim je parametrima krenuo još jedan slovenski glazbeni kanal, a riječ je o kanalu sa slovenskom narodnom glazbom, TV Golica.
  [​IMG]Čarli TV je kanal koji dolazi od istog vlasnika kao i TV Golica, no razlika među tim kanalima je velika. Za razliku od TV Golica, Čarli TV emitira uglavnom pop hitove i urbanu glazbu pa je stoga puno sličniji MTV-u. Kanal Čarli TV osim na Eutelsatu W2 emitira i preko satelita Amos na 4° zapadno na frekvenciji 11.288 GHz H, Symbol Rate 2005, FEC 7/8 u Mpeg2 nekodiranom obliku.
  Na Eutelsatu W2 kanal emitira u rezoluciji 544x576 i prosječnim video protokom od 1.9 MBita/s.
  Došlo je i do nekih manjih promjena u samom multipleksu STN-a pa tako u sklopu istog više ne emitiraju bugarski kanali ART Channel i Estate TV. Istodobno, kodirani kanali POP TV, Kanal A i Sport Klub Slovenija konačno imaju istu identifikaciju providera (Total TV).
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.