Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Canon najavio SED TV tehnologiju za privatne korisnike

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 29. Mai 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Canon najavio SED TV tehnologiju za privatne korisnike

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Japanski Canon je najavio da će početi uvoditi SED TV tehnologiju za privatne korisnike.
  SED TV trebala bi biti konkurentna tehnologija za LCD-e i plazme. Canon već deset godina planira SED TV za sektor maloprodaje, no i dalje će nastaviti razvoj za komercijalni sektor npr. za medicinsku opremu.
  SED ekrani (Surface-conduction Electron-emitter Displays) su moderni, štede energiju, imaju veliki kontrast, veći kut gledanja i malo trajanje reakcije. U borbi cijena SED ekrani nisu imali šansu. Rasprostranjivanje OLED ekrana negativno se odražava na SED tehnologiju. 1999. godine Canon je započeo suradnju s Toshibom tako što su osnovali zajedničku tvrtku za SED tehnologiju.
  U 2007. godini Toshiba je izašla iz zajedničkog posla i Canon je kompletno preuzeo razvoj. I Canon i Toshiba su 2004. godine investirali 222 milijuna dolara u novu tehnologiju i još 2 milijarde dolara za početak masovne proizvodnje, no to se nikad nije ostvarilo.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.