Canon najavio SED TV tehnologiju za privatne korisnike

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 29. Mai 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Canon najavio SED TV tehnologiju za privatne korisnike

  [​IMG]
  Japanski Canon je najavio da će početi uvoditi SED TV tehnologiju za privatne korisnike.
  SED TV trebala bi biti konkurentna tehnologija za LCD-e i plazme. Canon već deset godina planira SED TV za sektor maloprodaje, no i dalje će nastaviti razvoj za komercijalni sektor npr. za medicinsku opremu.
  SED ekrani (Surface-conduction Electron-emitter Displays) su moderni, štede energiju, imaju veliki kontrast, veći kut gledanja i malo trajanje reakcije. U borbi cijena SED ekrani nisu imali šansu. Rasprostranjivanje OLED ekrana negativno se odražava na SED tehnologiju. 1999. godine Canon je započeo suradnju s Toshibom tako što su osnovali zajedničku tvrtku za SED tehnologiju.
  U 2007. godini Toshiba je izašla iz zajedničkog posla i Canon je kompletno preuzeo razvoj. I Canon i Toshiba su 2004. godine investirali 222 milijuna dolara u novu tehnologiju i još 2 milijarde dolara za početak masovne proizvodnje, no to se nikad nije ostvarilo.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.