Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Britanija opredijeljena za veliki ekran

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 28. Januar 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [​IMG]

  Uprkos povećanoj popularnosti video servisa na prenosivim uređajima kao što su smart telefoni i tableti, veliki ekran i dalje drži poziciju neprikosnovenog favorita među publikom, navodi se u istraživanju britanskog provajdera Twonky.
  Spomenuto istraživanje pokazalo je da više od polovine britanskih gledalaca koristi uslugu naknadnog gledanja propuštenih emisija (tzv. Catch-up TV) na velikom ekranu, a samo manje od petine uvjerava da je praktičnost važnija od veličine ekrana.
  Prema statistici, više od dvije petine gledalaca u Velikoj Britaniji preuzelo je najmanje jednu streaming TV aplikaciju kao što su BBC iPlayer, Sky Go, Netflix, i 4oD.
  Zanimljivo je primijetiti da se ovo istraživanje odnosilo i na neke propratne faktore koji nesumnjivo utiču na kvalitet prijema TV programa, kao što su mala brzina širokopojasnog interneta, što dovodi do ponovnog učitavanja sadržaja, suviše čestih reklamnih pauza koje se ponavljaju i ostalih ometajućih faktora pri gledanju televizijskog sadržaja. Još jedan od aktuelnih kriterijuma koji utiče na gledanje sadržaja na prenosivim uređajima jeste svakako i rezolucija koja je znatno niža u odnosu na rezoluciju na TV uređaju.
  Izvor: rts.rs


   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.