Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

ARCAM 3D Nadogradnja

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 22. September 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  ARCAM 3D Nadogradnja

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Glavna korist tzv. "ground-up" dizajna u proizvodnji AV uređaja je fleksibilnost u ponudi nadogradnje kako se tehnologija razvija.
  S tim na umu, u ARCAM-u su najavili svoju namjeru da ponude nadogradnju na postojeće i buduće AV prijemnike s 3D kompatibilnosti.
  Cjeneći znatna ulaganja svojih klijenata pri odabiru AVR500, AVR600 ili AV888 tvrtka je željela uvjeriti vlasnike da je njihova investicija zaštićena.
  Nakon što se obratio mnogim potrošačima, jasno je da su mnogi postali zbunjeni o najavama prednosti 3D tehnologije, upravo zbog onoga što se zove dodatna oprema nužna za postizanje 3D efekta u svojim sustavima, te koja od tehnologija može biti dugoročni pobjednik.
  Gnjavaža i trošak za 3D naočale također se vidi kao jedan od glavnih prepreka.
  Bez obzira na ishod, u ARCAM-u se ulaže u novi video sklop za njihovo AV pojačalo /receiver, koji će omogućiti propusnost 3D HD signala.
  Nadogradnja će biti kompatibilna s 1,4 HDMI, te će biti dostupna tek početkom 2011. godine. Naime, tada se očekuje da će nove video-ploče biti kod trgovaca.
  ARCAM se također nada da će u ponudi imati kit nadogradnju za 3D za nadolazeći BDP100 blu-ray player, ali točne podatke ovisit će o samom čipu proizvođača. Očekuje se da će BDP100 biti predvodnik nove ponude, a nadogradnja bi stigla tek kasnije u 2011. godini.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.