Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Apple pregateste iPad 2

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 21. November 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Apple va lansa o noua versiune a gadget-ului iPad, anul viitor in aprilie, la un an dupa lansarea initiala a tabletei, a declarat un analist de pe Wall-Street, citat de ComputerWorld.
  Apple intentioneaza sa urmeze o strategie similara ca cea din cazul iPhone, adica o reinnoire a produsului in fiecare an, a declarat Brian Marshall, de la compania Gleacher & Co.

  Analistii si bloggerii au speculat despre posibilul aspect al iPad 2, spunand ca ar putea avea o forma mai subtire sau un ecran cu rezolutie mai buna.

  Analistul citat de ComputerWorld crede insa ca singura schimbare importanta va fi introducerea unei duble camere digitale.

  [​IMG]
   
  #1
  mateibasarab gefällt das.
 2. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Apple pregateste iPad 2

  Urmatorul iPad ar putea avea o diagonala de 7 inci, doua camere video si un port USB standard

  [​IMG]

  Urmatoarea revizie a tabletei iPad va avea un display cu o diagonala de 7 inci si va include doua camere video, una frontala pentru video-conferinte si una in spate, pentru fotografii, informeaza cotidianul taiwanez Economic Daily Times, citat de PC World. Aceasta publicatie a fost una dintre publicatiile care au oferit informatii despre prima generatie de iPad inainte de lansarea oficiala.

  Conform sursei taiwaneze, urmatorul iPad va folosi “o noua tehnologie de touch-screen”, ceea ce ar putea insemna ca va accepta si folosirea de stylus-uri si va avea o diagonala mai mica decat varianta actuala, de la 9 inci, la 7 inci. Acest fapt este destul de improbabil, dat fiind ca Steve Jobs, presedintele Apple, a calificat aceasta dimensiune ca “nepotrivita” intr-o discutie cu actionarii, in urma cu cateva saptamani.

  Printre noile functii atribuite tabletei se va numara si un port USB standard, care va fi folosit pentru conectarea de periferice. Din nou, acest lucru este putin probabil, dat fiind ca Apple are deja un ecosistem de periferice care folosesc conectorul dock prezent pe multe dintre pordusele companiei.

  Prezenta celor doua camere este aproape sigura, dar fiind ca si actuala generatie de iPhone si iPod Touch le utilizeaza.

  Ziarul Taiwanez a folosit ca surse mai multe dintre companiile care produc componente pentru Apple, dar informatiile raman la statutul de zvon, dat fiind ca Apple impune o clauza de confidentialitate tuturor partenerilor sai.

  Actualula generatie de iPad a fost lansata in luna aprilie si a avut vanzari de 7,5 milione de exemplare pana la sfarsitul lunii septembrie, cand au fost anuntate cele mai recente cifre oficiale.
   
  #2
 3. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Apple începe producţia la iPad2

  Apple a început producţia la noua versiune a tabletei iPad, aceasta urmând să aibă un procesor mai puternic şi o cameră video, au declarat pentru publicaţia Wall Street Journal mai multe surse din interiorul companiei.

  Noul iPad va fi mai subţire şi mai uşor decâtprimul model, având cel puţin o cameră video în partea frontală cu capabilităţi de video-conferinţă.
  În privinţa rezoluţiei imaginii, sursele au declarat că aceasta va fi similară celei de la prima versiuni iPad.
  De asemenea, capacitatea de stocare a iPad2 va fi mai mare, iar tableta va beneficia de un procesor grafic mai puternic.

  De la lansarea iPad, Apple a vândut 14,8 milioane de unităţi, în cel mai recent trimestru financiar care s-a încheiat în decembrie tableta contribuind cu 17% la veniturile totale ale companiei.

  Conform estimărilor agenţiei Piper Jaffry & Co Apple va vinde 27 de milioane de iPad-uri în 2011.

  Pe piaţa românească în 2010 au fost vândute 10.000 de iPad-uri potrivit estimărilor neoficiale de pe piaţă.

  [​IMG]

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #3
  SuperSonicXL und josef.13 gefällt das.
 4. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Apple iPad 2 are o dată de lansare: 2 martie

  În ciuda zvonurilor care plasau lansarea iPad 2 în luna aprilie, se pare că data de lansare a noii tablete de la Apple va fi de 2 martie, conform All Things Digital.

  [​IMG]

  Analiştii se aşteaptă ca iPad 2 să fie mai subţire decât versiunea anterioară şi să aibă o rezoluţie mai bună (chiar dacă nu va fi Retina Display, aşa cum este la ultima versiune iPhone).
  De asemenea, pentru a fi o lansare cu succes, ar terbui să aibă o cameră video frontală şi să fie tractată de un procesor ARM care ar putea fi multi-core, având astfel o viteză cel puţin dublă faţă de versiunea anterioară.

  De asemenea, pentru a face faţă rezoluţiei mai ridicate, tableta ar trebui să dispună de o memorie RAM mai mare.

  zf.ro
   
  #4
  SuperSonicXL gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.