Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von zeljko211, 28. Oktober 2009.

 1. zeljko211
  Offline

  zeljko211 Newbie

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  24
  Zustimmungen:
  8
  Punkte für Erfolge:
  3
  [​IMG]Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe


  Na koži devetomjesečne bebe iz ruske regije Dagestan pojavili su se ajeti iz Kur'ana. Rečenice iz svete muslimanske knjige ispisane su po leđima, rukama, i nogama malog Ali Yakubova.
  Rečenice koje se pojave na tijelu dječaka se neprestano smijenjuju, a pojavljuju se ponedjeljkom i petkom, te nestaju nakon tri dana.


  Sve je počelo samo nekoliko sedmica nakon rođenja djeteta, odnosno kada se na njegovoj bradi arapskim slovima ispisala riječ 'Allah'.

  Ruski liječnici su bili u potpunosti zbunjeni, odbacujući sumnje da neko ispisuje te riječi na djetetovoj koži.

  Majka i otac dječaka nisu bili vjernici sve dok se na koži njihove bebe nisu počeli ispisivati odlomci iz Kur'ana.  Na samom početku nisu nikome govorili o tome šta se dešava s njihovim djetetom, no najzad su se odlučili posjetiti doktora, te rečenice na djetetovoj koži pokazati imamu.

  "Ovaj dječak je čisti dokaz postojanja Boga. Allah ga je poslao u Dagestan kako bi se zaustavile napetosti u našoj republici", kazao je Akhmedpasha Amiralaev član tamnošnjeg parlamenta.

  "Znakovi se pojavljuju dva puta sedmično, tačnije ponedjeljkom i u noći s četvrtka na petak. Kada se to dešava Ali se uvijek osjeća loše i neprestano je pod temperaturom. Nemoguće ga je držati u tim trenucima jer je tada zaista nemiran i radi toga ga tada smiještamo u krevetac. Teško je gledati tu patnju kroz koju on prolazi", kazala je majka devetomjesečne bebe.

  Lokalni imam Abdula kazao je mještanima kako je i u Kur'anu zapisano da će se pred sudnji dan pojaviti ljudi na čijim će tijelima biti ispisani ajeti iz Kur'ana.

  Imam također tvrdi da je na dječakovom tijelu bila ispisana rečenica "Ne skrivajte ove znakove od ljudi!".

  Ova vijest izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i vijernika koji dolaze u kuću malog Alija kako bi vidjeli 'božije čudo'.

  [​IMG][​IMG]
  [​IMG]

  __________________
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.