Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Acasă TV a primit aprobarea CNA de a emite în HD

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 17. August 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Acasă TV a primit aprobarea CNA de a emite în HD


  [​IMG]  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Pro TV SA de difuzare a canalului Acasă TV şi în sistem HD.
  Potrivit solicitării, postul Acasă TV va fi difuzat în sistem HD în pachetele de cablu ale diverşilor operatori din România.
  CNA a aprobat solicitarea SC Pro TV SA.
  SC Pro TV SA operează şi posturile de televiziune Pro TV, Pro Cinema, Pro TV International, Sport.ro şi MTV România.
  Pro TV este primul post de televiziune din România care a început emisia HD, pe 1 decembrie 2006.
  Claudiu Paraschiv, Head of TV Technology al grupului Central European Media Enterprises (CME), din care face parte Pro TV, a anunţat în data de 11 mai, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Bucureşti (International Digital Forum), că până în toamna anului 2010 postul Acasă HD va fi lansat în România.
  "Intenţionăm ca în 2010 să aducem un nou canal HD în România, care va fi distribuit eminamente pe cablu", a mai spus Claudiu Paraschiv. El a precizat că noul canal High Definition lansat până în această toamnă va fi Acasă. "Toată infrastructura o avem deja, este pregătită", a spus Claudiu Paraschiv, precizând că pentru lansarea Acasă HD s-au investit câteva sute de mii de euro.
  Potrivit lui Paraschiv, pe lângă Pro TV HD, în prezent emite şi Sport.ro HD şi, teoretic, sigla HD poate fi aplicată şi la MTV România şi la Pro Cinema. "Noi, teoretic, putem aplica sigla HD la oricare din canalele noastre, singura problemă este legată de distribuitorii care vor distribui canalele. Nu avem conţinut sută la sută HD pe canalele astea, dar şi conţinutul de bună calitate, convertit la HD, arată foarte bine", a explicat Paraschiv.
  "Toate transmisiile noastre HD sunt în simulcast cu cele SD (Standard Definition, n.r.). Nu am renunţat la transmisia terestră şi nici nu avem de gând să o facem foarte curând", a explicat Paraschiv.

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.