Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

3D televizori stigli i u Europu

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 27. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  3D televizori stigli i u Europu, cijena sitnih 20.000 kuna


  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Prvi kupac ove skupe igračke i pripadajuće joj opreme u Velikoj Britaniji bio je 28-godišnji Matt Rajah koji ne žali novca jer smatra da je upravo to što je kupio - budućnost televizije, piše BBC.
  Nakon SAD-a i Japana, prvi 3D televizori u četvrtak ujutro stigli su i na Stari kontinent, točnije u Veliku Britaniju. Kako se moglo i očekivati cijena im nije niska, a svi koji žele biti tehnološki napredni, morat će za 3D televizor izdvojiti 1799 funti (oko 15.000 kuna).
  I to nije sve! Da biste u potpunosti uživali u vašoj novoj skupoj igrački treba će vam i dodatna oprema. Prije svega to su 3D naočale koje stoje 150 funti (1250 kuna), zatim 3D Blu-ray DVD player, čija je cijena 350 funti (3000 kuna), a poželjan je i kvalitetan HDMI kabel čija se cijena kreće oko 50 funti (420 kuna).
  Svaka roba ima kupca, pa i ona najskuplja. Prvi kupac ove skupe igračke i pripadajuće joj opreme u Velikoj Britaniji bio je 28-godišnji Matt Rajah koji ne žali novca jer smatra da je upravo to što je kupio - budućnost televizije, piše BBC.
  Na kupnju 3D televizora potakao ga je film "Avatar", ali i brojne videoigre u kojima uživa u slobodno vrijeme.
  Matt će se u početku ipak malo mučiti jer još nijedna TV postaja ne emitira program u 3D tehnologiji (Sky je najavio 3D kanal u rujnu), a izbor 3D filmova i igara na DVD-ima poprilično je skroman.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.