Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

3D Internet-i

Dieses Thema im Forum "Programe për PC" wurde erstellt von Bessat, 1. Juli 2010.

 1. Bessat
  Offline

  Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  21. November 2008
  Beiträge:
  1.524
  Zustimmungen:
  744
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Moderator
  Ort:
  MediaWelt
  Njëri prej drejtorëve teknologjik të kompanisë Intel Sean Koehl, pohon se interneti do të duket krejtësisht ndryshe gjatë pesë deri në dhjetë vitet e ardhshme, duke theksuar se atëherë pjesa dërmuese e përmbajtjeve do të jetë në formatin tredimensional.
  Koehl përkujton përdoruesit se teknologjitë të cilët paraqiten qysh tani, një ditë ato do të ndryshojnë mënyrën të cilën bëhet ndërveprimi në mes të pajisjeve elektronike dhe përdoruesve.
  Një gjë e tillë do të mund të vinte gjatë pesë vjetëve të ardhshme, e Koehl është i bindur se në këtë kohë do të paraqiten edhe përmbajtjet tredimensionale. Ai pohon se atëherë edhe jetët e njerëzve do të janë shumë më të ndryshme nga ato të ditëve të sotme.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.