1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

ubacivanje kanala na total resiver

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von dado123, 22. Mai 2011.

  1. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    pozdrav svima kako bi mogao da ubacim nove frekvencije u orginalni resiver od B Neta na primjer radio kanale a drugo pitanje dali se mogu sortirati kanali po zelji zapravo ne svidja mi se lista kanala
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: ubacivanje kanala na total resiver

    ja sam to znao nekada,al sam zaboravio kako ide!mozda me opet zainteresuje posto i ja sada gledam preko ehoelite,i nesvidja mi se uopste raspored kanala,pa cu javiti kako ide kada namestim!
     
    #2
  4. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: ubacivanje kanala na total resiver

    hvala ti i ja pokusavam ali nikako ne ide
     
    #3
  5. muha007
    Offline

    muha007 Newbie

    Registriert:
    22. Februar 2011
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: ubacivanje kanala na total resiver

    Ne moze se preuredjivati kanal lista , takva je kakva jer je vezana za karticu tj tier-e .

    Samo se mogu ubaciti kanali u favorite , mislim da je od kanala 900 pa nadalje .
     
    #4
  6. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: ubacivanje kanala na total resiver

    tako nekako,da!
     
    #5
  7. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: ubacivanje kanala na total resiver

    sranje je ovaj resiver mislio sam radio kanale da ubacim i ne ide jer kod mene samo stoji do 799 i kada trazim samo stoji slobodno
     
    #6
  8. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: ubacivanje kanala na total resiver

    kada se udje u menu,pa druga ikonica(ona kao cigle),pa ici na omiljeni kanali ili jednostavno kliknuti na daljinskom tipku"fav" i onda sa desne strane prebaciti kanale po zelji na levu stranu!od 900 dp 919 je moguce samo ih poredjati!problem je posle sto nigde te poredjane liste nema,nikako se nemoze u vidu neke liste da otvori!samo utipkivanjem tog broja na kome se nalazi kanal koji je prebacen u onim omiljenim kanalima!naprimer,utipkamo 900 i onda prebaci na taj kanal koji ste tamo stavili pod tim brojem!e onda menjanjem kanala na gore ide na 901,902 itd!ja posto ne volim da utipkavam brojeve ih poredjao naopako...mislim,na 919 sam stavio program koji najvise gledam,pa 918 drugi omiljeni itd!tako se onda nalaze odmah ispod broja 1!kada prebacis na kanal broj 1 onda sa tipkom na dole za menjanje kanala dolazi odmah taj 919 itd!to mu je to,druge opcije neke nema!mozda ima neki sw za ehoelite koji ima neke bolje funkcije,ali nebih ja to da cackam,da ne s*ebem nesto,pa da tek onda nemam nista!i ovako jedva radi...
     
    #7

Diese Seite empfehlen