1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Total tv+Smargo

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von Dalma, 25. August 2010.

  1. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    234
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Dobra vecer ko mi moze pomoc
    evo ovako imam Total TV karticu-fritzbox7170-smargo
    u serveru mi pokazuje kartu kako mogu sad gledat sa dream 500 total
    sta trebam upisat u cccam.cfg itd
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. narog_n
    Offline

    narog_n Moderator

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: Total tv+Smargo

    nemam smargo ali kolko sam ja upucen u fritzbox pises F_line a u dreambox C_line i to bi trebalo bit to.:emoticon-0178-rock:
     
    #2
  4. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Total tv+Smargo

    zdravo druze...

    dali si upisao u cfg od fritze boxkey od Total tv Karte???ako jesi onda ces da upises ovako u fritze cfg..
    F: user pass 0 0 1 { 0:0:3 }ovo crveno je dabi ti mogao svoju Kartu da Upadtujes preko dreama..
    ovako u Dream..

    C: tvoja IP od fritzeboxa user pass
     
    #3
    Dalma gefällt das.
  5. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    234
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    koji je boxkey u resiveru od totala da ga upisem???
     
    #4
  6. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Total tv+Smargo

    nalazi se u menue->diagnostika->serial
     
    #5
    Dalma gefällt das.
  7. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    234
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    znaci


    stavio sam boxkey ali nemam slike na Totalu


     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #6
  8. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Total tv+Smargo

    box key ces da postavis ovako

    BOXKEY: /dev/usb/tts/0
    probaj sad pa javi...

    to sto si stavio N: liniju..to neide bas tako...hehe..tu mora dati radi newcs/Cccam u kobinaciji...
     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #7
    Dalma gefällt das.
  9. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    234
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    nazalost jos ne radi

     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #8
  10. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Total tv+Smargo

    malo smo pogresili tu..

    stavi onda ovako

    BOXKEY: /dev/ttyUSB0
    restartaj sve i javi nam dali radi sad...
     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #9
    Dalma gefällt das.
  11. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    234
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    i nisam dosad isproba neznam nemogu vise ukljucit cccam ???
    u syslog pise mi gestartet ali kad ocu da vidim na cccam-server nemogu da se spojim.
    sad sam isproba novi freetz novi usb stick itd. ali nista
     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #10
  12. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Total tv+Smargo

    dal mozda ne bi hub sa napajanjem na struju resio problem???:JC_hmmm:
     
    #11
    Dalma gefällt das.
  13. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    234
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    pa nije mi jasno ako nista nije ukljuceno nego samo stick jeli nebi onda mora radit???
     
    #12
  14. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Total tv+Smargo

    sad te ne shvatam bas najbolje!ti na fritzu imas samo jedan usb prikljucak,jel tako!a tu treba da nabijes i stick i smargo!nemoze nikako!zato ti treba hub,jel tako!CCcam ne moze nikako da ti radi u fritzu jer nema toliko mesta,zato ti treba stick a treba ti i smargo,znaci oba da budu prikljucena na fritza!znaci zakljucujemo da ti treba jedan hub,po mogucstvu sa napajanjem na struju!
     
    #13
  15. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    234
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    moj poblem je da mi neradi vise cccam nemogu ga ukljucit pa sam isproba i bez usb huba ali nista radilo mi je sve i odjednom nista
     
    #14
  16. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Total tv+Smargo

    nesto si onda negde zeznuo!uradi sve ispocetka najbolje!
    flash fritza predpostavljam da si vec uradio i da imas odgovarajuci software koji ide u stick!ako radis ponovo najpre formatiraj stick u fat ili fat 32

    otvoren port npr 12000 u fritzu
    ako ces da delis kasnije kartu sa drugima,napravis dyndns acount i to ubacis isto u fritz
    smargo ubodes u pc i podesis ovako:
    Mode: autoshwitch
    Kernel: dreambox
    T-mode: T=1
    EGT 0
    aply

    ubodes onda hub u fritza i u hub stick i smargo
    rebot
    ruter bi trebao da prepozna stick,mora ovo da pise"uStor01"

    proveri u menu od fritza pod "pakete"da li je aktiviran ftdi driver,ako nije izaberi i sacuvaj!
    izvadi smargo
    ubodi smargo bez karte
    stavi kartu

    naravno konfiguraciju upises u cfg za total,f liniju u server i c u box
     
    #15
    Dalma gefällt das.

Diese Seite empfehlen